Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

N-aveam ce face, asa ca am deschis '' o scoala de pilotaj '' pe Movie.

'' Noua scoala de pilotaj Brian O'Conner s-a deschis ! ''

Mai ales pentru tine, MrYonutz :)).

http://postimage.org...22f4k/b4de601f/

http://postimage.org...gqrby/4d343cea/

Iar aici se inchide scoala de pilotaj : http://postimage.org/gallery/14y8hs9q/d809c1c8/

Edited by CoNNeR

Salut :) Back de la liceu :)

Ce faceti?

Intru in game cam in 5 minute. Ne auzim !

Mda sv off :))

Ce mincinos,ai mers acasa la 12 ma! [-X

Salut,acum am venit eu,sunt un elev model :X=)) Insfarsit mi-o incheiat media la mateeeeeeeeeee :)>-

Ma duc in oras,revin mai tarziu.

Nu uitati de antrenament,la ora 21:00,cine nu poate sa vina posteaza la Invoiri,daca serverul nu merge nu trebuie sa faceti cerere.Bye.

Si eu back... Am fost sa-mi refac buletinul ca expirase :)) La scoala n-am mai fost de miercurea trecuta... Fac record :)) Si nici nu cred ca ma duc prea curand... Nu-mi permite... Cheful :))

P.S.Diseara sa fiti minim 25+ la antrenament (fara cei de rank 4+), altfel voi aplica iar sanctiunile indisciplinare, nu o sa va placa ! :)

Si eu back... Am fost sa-mi refac buletinul ca expirase :)) La scoala n-am mai fost de miercurea trecuta... Fac record :)) Si nici nu cred ca ma duc prea curand... Nu-mi permite... Cheful :))

P.S.Diseara sa fiti minim 25+ la antrenament (fara cei de rank 4+), altfel voi aplica iar sanctiunile indisciplinare, nu o sa va placa ! :)

LoLLi, dai FW la toata factiunea?

Ce mai faceti?

Se poate ca diseara sa nu vin la antrenament, depinde de vremea de afar, ca daca iar e viscol iar cade parabolica de pa casa si imi rupe firu de net:)))))

Si nici nu o sa mai facem, instaurez reguli noi pe care le voi posta la anunturi imediat dupa ce fac lista cu absentii care vor fi demisi/vor primi FW.

Si nici nu o sa mai facem, instaurez reguli noi pe care le voi posta la anunturi imediat dupa ce fac lista cu absentii care vor fi demisi/vor primi FW.

Mda..naspa:|

Si daca avem cerere de invoire? Primim fw? :-S Multumesc oricum ca m-ai invoit si scuze ca nu am ajuns.

Ce faceti? Abea astept campionatul de pool :X , va dau clasa :))

Cica. :))

Am iesit si eu, ca am scoala .. Ne vedem maine. Noapte buna!

Si eu mai stau vreo 10 minute. Maine ma duc la liceu. :(

Edited by MrYonutz