Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare. Am ajuns si eu acasa de la liceu (:|.

Ma duc la masa, iar apoi intru in game.

Am o presimtire ca la maxim 21:15 o sa pice serverul. :))

E mai bine sa nu pice ,sa tinem si noi un antrenament de la cap la coada .A fost o saptamana in care am facut decat un antrenament..

Deci clar , nu mai pot si cred ca turbez , am de o sapt ban si spawn a spus ca mi'a dat unban dar defapt mi'a dat pe nume si eu fiind banat pe ip s'a facut un mare C#@$T :(( Deci inca un antrenament ratat X( X( X(

Bun, nici o invoire de la antrenament, toti vor fi sanctionati mai dur astazi dupa log-ul ce urmeaza.

@ Restu care sunteti in game si nu inca la antrenament, ar fi cazul sa va grabiti.

Bun,bafta tuturor. Mi'a facut mare placere sa joc alaturi de voi.

Am fost demis pentru ca nu vreau sa vorbesc cu lolli cu ,,mergeti,va rog,domnule'' :(. Loli chiar credeam ca nu esti unu care daca are rank mare pretinde ca e zeu si toti trebuie sa fie scalvii. M'am inselat se pare.

Ecs,daca lolipop zice: x FW , tu dai imediat,nici nu sti pentru ce si ce a facut respectivu...

Despre restu' n'am ce zice,bafta tuturor

Am fost demis pentru ca nu vreau sa vorbesc cu lolli cu ,,mergeti,va rog,domnule'' :(. Loli chiar credeam ca nu esti unu care daca are rank mare pretinde ca e zeu si toti trebuie sa fie scalvii. M'am inselat se pare.

Ecs,daca lolipop zice: x FW , tu dai imediat,nici nu sti pentru ce si ce a facut respectivu...

Am intrebat pe /f "4 ?" Si mi-a raspuns pe sms. Mi-a facut placere sa te am ca membru, bafta in continuare !

*Se putea sa ducem si noi o activitate la bun sfarsit fara sa pice serverul ? :|

Macar ne-am simtit bine si ne-am distrat cu acest war...

Just ,a fost si vina ta ca nu ai ascultat si nu spun asta pentru ca sunt prieten cu LoLLi ,daca asta crezi .Si nu cred ca ti-a cerut sa-i spui domnule ,el doar a vrut sa asculti si ti-a atras inainte atentia cand ti-a spus ca daca mai comentezi te demite .

*Noapte buna Paterno ,eu ies ,ne auzim maine dimineata daca am timp sa intru .

Noapte buna tuturor, merg si eu la somn, maine Scoala...

Just ce sa zic..Bafta in continuare, trebuia sa asculti si tu de ce a zis LoLLi..Nu cred ca vroia sa i te adresezi cu 'domnule'..AI fost incapatinat..

Maestre, cand tu vei fi in locul meu, si vine un 'mistocar' ca tine si incepe cu 'GO!... MISCA!... HAI MA!', in timpul unei activitati, excluzand faptul ca mereu ma rog de voi la sedinta sa tineti si voi cont de atunci cand avem War/Antrenament si orice alt eveniment sa stati potoliti in banca voastra si sa va vedeti de treaba... Nu vreti! Mereu te credeai mai important decat ceilalti, la fiecare activitate, rupeai linia si te plimbai prin fata, veneai langa noi, trebuia sa ne rugam de tine sa te duci linie! (te-am avertizat pe chestia asta la inceput) Dupa care dupa ce te-am avertizat a 2-a oara ca nu asa se vorbeste cu subliderul factiunii (cand imi dadeai tu ordine cu CAPS, ce nu mi se pare normal), ai inceput sa comentezi pe /f sa te iei de mine si de Ecs ca 'de ce ti-a dat FW?' ca tu esti nevinovat!!! Te-am avertizat si a 3-a oara pe /f si ti-am spus ca daca mai comentezi o singura data, esti demis. Si faceai spam pe /f cu prostiile tale + caps si cand am zis de demitere ai spus 'pa', altceva ce mai vrei? Este de ajuns? Pacat de tine, ca erai baiat bun, dar daca nu faci diferenta dintre atunci cand facem panarama si ne distram si atunci cand trebuie sa fiti seriosi si sa ascultati, atunci nu ai ce cauta in Paterno! Sa ma ierte Dumnezeu daca tot eu am gresit... Succes!

Bun, nici o invoire de la antrenament, toti vor fi sanctionati mai dur astazi dupa log-ul ce urmeaza.

@ Restu care sunteti in game si nu inca la antrenament, ar fi cazul sa va grabiti.

N-am avut cum sa ma invoiesc la antrenament deoarece internetul nu mi-a mers, am intrat pe la ora 22.15 dar era prea tarziu. Imi pare, dar chiar n-am avut cum sa anunt.

Buna dimineata, surpriza cand intru pe forum, sunt asasin :X. M'am grabit sa imi iau job'ul si am uitat ca s'a schimbat treaba cu job'urile si m'am dus la un i pe care scria get job, am dat get job si imi scrie you are now a lawyer :)). Se pare ca peste 5 ore imi iau job'ul de detectiv :)). E bine ca azi am ore usoare.

Edited by Blue96