Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna Dimineata Paterno! acesta se pare ca va fi ultimul post al meu aici, am decis sa imi depun demisia deoarece nu o sa pot sa fiu activ 2-3 saptamani si nu vreau ca locul meu sa fie ocupat degeaba..O sa revin cu o aplicatie cand o sa fiu iar activ si daca doreste Ecs/LoLLi sa ma primeasca dinou o sa ma alatur iar...

Aveti grija de Paterno si ascultati de Ecs/LoLLi/NoWay si sa ramaneti ce-a mai puternica mafie !!!

Respect Paterno!!

Buna Dimineata Paterno! acesta se pare ca va fi ultimul post al meu aici, am decis sa imi depun demisia deoarece nu o sa pot sa fiu activ 2-3 saptamani si nu vreau ca locul meu sa fie ocupat degeaba..O sa revin cu o aplicatie cand o sa fiu iar activ si daca doreste Ecs/LoLLi sa ma primeasca dinou o sa ma alatur iar...

Aveti grija de Paterno si ascultati de Ecs/LoLLi/NoWay si sa ramaneti ce-a mai puternica mafie !!!

Respect Paterno!!

:| NUUUUUUU. Nevasta! :))

Bafta ma ! Te astept inapoi cu usa inchisa. >:)

Bafta si tie Maicăl.

#Plec si eu la liceu. Ne vedem diseara, cred. :-??

Bafta!

Re all, back de la scoala.

Eram in pauza, neavand ce face si plictisit, eu impreuna cu UnnIvErSall ne-am gandit sa facem war in clasa =)).The Paterno Family(SupranaturaL13) VS F.B.I(UnnIvErSall . War-ul era foarte strans(ne bateam ca nebunii), iar eu tipam intr-una(chem paterno,chem paterno! :))) ).Cand ne intoarcem, ce sa vezi...BoBo(profa`) intrase in clasa, noi avand un comportament necivilazat acesta ne-a sanctionat cu cate un Warn(referat). =)))))

Multumesc pentru participare:

Civilii: oDannyxD, [C.L.I}DumiTrescu si ALeCs_X:

F.B.I: UnnIvErSall

P.S: Acest "war" este un pamflet si trebuie tratat ca atare! =))0

Edited by SupranaturaL133

Eram in pauza, neavand ce face si plictisit, eu impreuna cu UnnIvErSall ne-am gandit sa facem war in clasa =)).The Paterno Family(SupranaturaL13) VS F.B.I(UnnIvErSall . War-ul era foarte strans(ne bateam ca nebunii), iar eu tipam intr-una(chem paterno,chem paterno! :))) ).Cand ne intoarcem, ce sa vezi...BoBo(profa`) intrase in clasa, noi avand un comportament necivilazat acesta ne-a sanctionat cu cate un Warn(referat). =)))))

Vorba lu Carter,nu stiu ce o sa iasa daca te crezi Hitman =)) Destul de funny,da auzi,ce se intampla daca va pica serverul? :-

Edited by NoWay25

=)) Frumos supra,asta inseamna ca te joci prea mult samp :)) Maine poimaine omori profa cu sniper Fiind " Hitman " :))))

=))))))))))))))))))))))))

Vorba lu Carter,nu stiu ce o sa iasa daca te crezi Hitman =)) Destul de funny,da auzi,ce se intampla daca va pica serverul? :-

Iti dai seama :)))

Buna seara Paterno !

Supra, daca continui tot asa, o sa sari de pe scoala, sa te omori... doar ajungi mai repede acasa (/spawnchange). =))

Ff tare

Pfoa ce facem eu. =))))

Jucam CS cu cornuri. =)) S-a bagat unu sub catedra si atunci a intrat diriga in clasa si ala era sub catedra. =))

#Back si eu de la liceu. Intru in-game mai tarziu.

Buna seara, am revenit dupa ziua de cosmar a saptamanii, adica joi. 7 ore de scoala grele .. Norocul meu ca nu am facut sport, ca ne mai punea si nebunu ala sa ne dam peste cap din toata pozitiile .. Cica gimnastica .. la ce ne trebuie cand noi suntem generatia facebook. Sa nu intelegeti ca nu imi place sportul, eu vorbesc strict de "gimnastica".