Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vreau doar ca 'ultim' mesaj al meu aici, sa va spun doar pe scurt... Ca va doresc tuturor cele mai frumoase lucruri din lume, vreau sa va multumesc pentru toate momentele petrecute alaturi de voi aici, cat timp a fost Ecs lider, si nu numai, dar acum rezumandu-ne la el, vreau sa le multumesc baietilor care au ramas pana in ultima clipa in factiune si ne-au ajutat pana la capat, acelor baieti care si astazi erau in factiune, care si astazi au fost alaturi de tot ce inseamna Paterno desi nu aveam lideri, acelor baieti care fiind civili, toti au venit in linie la strigatul meu, fara sa comenteze ceva, desi nu aveau practic nici o obligatie fata de mine, acelor baieti care au dat dovada de respect si devotament fata de factiune, eu le foarte multumesc cu sincerele mele aprecieri.

Sunt mandru ca am facut parte din aceasta factiune, si respect Paterno pana in panzele albe si dincolo de ele, toate cele bune dragilor, nu uitati de unde ati plecat, nu uitati cine va fost alaturi si mai ales, cine va este prieten pana la capat. Va iubesc pe toti, multumesc!

Vreau doar ca 'ultim' mesaj al meu aici, sa va spun doar pe scurt... Ca va doresc tuturor cele mai frumoase lucruri din lume, vreau sa va multumesc pentru toate momentele petrecute alaturi de voi aici, cat timp a fost Ecs lider, si nu numai, dar acum rezumandu-ne la el, vreau sa le multumesc baietilor care au ramas pana in ultima clipa in factiune si ne-au ajutat pana la capat, acelor baieti care si astazi erau in factiune, care si astazi au fost alaturi de tot ce inseamna Paterno desi nu aveam lideri, acelor baieti care fiind civili, toti au venit in linie la strigatul meu, fara sa comenteze ceva, desi nu aveau practic nici o obligatie fata de mine, acelor baieti care au dat dovada de respect si devotament fata de factiune, eu le foarte multumesc cu sincerele mele aprecieri.

Sunt mandru ca am facut parte din aceasta factiune, si respect Paterno pana in panzele albe si dincolo de ele, toate cele bune dragilor, nu uitati de unde ati plecat, nu uitati cine va fost alaturi si mai ales, cine va este prieten pana la capat. Va iubesc pe toti, multumesc!

LoLLi ai fost un sublider excelent... apcat ca iei o pauza.....

Royce succes ca lider Paterno!!!

Ai grija de Paterno!!

Bafta in Continuare Paterno ,vreau sa va spun ca m-am simtit excelent in acest timp ,am trecut prin momente placute dar si momente neplacute ,pentru mine ati fost o adevarata familie .Sper sa pastram legatura . Bafta Tuturor !

Imi pare rau pentru Ecs,pacat ca nu i s-a mai dat o a doua sansa ..

Prima data imi cer scuze lui Royce ca postez.Am tinut foarte mult sa postez deoarece am petrecut aici o perioada de aproape 5 luni de zile.Perioada care dupa mine a fost cea mai frumoasa si pe care nu o voi uita deloc.Au fost in Paterno cat am stat aici un numar mai maricel de sublideri insa doar unu a adus mafia destul de sus,felicitari Lolli,ai tot respectul meu. O perioada frumoasa se uita greu.Doresc ca factiune sa se mentina unde este acum,mereu o sa vin cu drag catre acest HQ.Mult succes de la Vicario NoWay25.

Bafta in continuare baieti.Ati fost de treaba toti,fara exceptie,dar ce a fost frumos s-a terminat.Nu pot decat sa-ti urez bafta royce sa duci mafia pe primul loc,meriti liderul si esti in stare sa o mentii pe linia de plutire.Lolli ai fost un sublider bun,mi-a parut bine ca te-am cunoscut.Bafta si celorlalti care s-au dedicat mafiei.Succes oriunde ati merge

Va salut pe toti, va doresc tot binele din lume.LoLLiPoP ,ai fost si vei ramne un membru de nota 10, iti urez Bafta!In aceasta factiune am trait celel mai frumoase momente, aici am invatat si eu sa trag cu arma.

Royce eu iti urez bafta in The Patnero Family, si tot binele.

Sper sa ridici mafia cat mai sus!

Va urez succes tuturor care veti merge in minunata mafie The Paterno Family !

Buna dimineata Paterno !

In primul rand vreau sa-i urez succes lui Royce pentru noua functie pe care a primit-o si vreau sa spun ca-mi pare foarte foarte rau ca Ecs si LoLLi, niste legende vii ale aceste mafii, au plecat. :|

Eram o factiune unita pana cand acel "cineva" s-a gandit s-o strice, cine stie din ce motive.

Acum, toti o vom lua pe drumuri diferite ...

Succes tuturor ! The Paterno, YOU are the future !

Edited by Naughty

Buna dimineata, imi pare rau pentru conducere care s'a descurcat excelent. Succes Royce in continuare si sper sa duci mafia cat mai sus. A fost o perioada extraordinara in care m'am simtit foarte bine, cu o conducere foarte activa cu care faceam mereu activitati frumoase, ciudate, spectaculoase si lista continua. Bafta in continuare, sper sa ne vedem cu bine!