Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu ştiu frate, s-au făcut ăştia prea activi, am dat 2 rob-uri şi în ambele am fost prins în ultimele săptămâni .. Eu o să dau numai în weekend-uri după ora 2, că altfel nu am şanse .. Brb mă bag la Supernatural, a apărut episodul 16, din sezonul 7 :X

Cred ca mai downloadez un sezon din TopGear si ma uit .

Kaddy tata mai usor cu spamu ca o iei pe urmele mele, fanule =)))

Buna seara bai baieti, de cand nu am mai postat vai... De azi dimineata!

Adica o sa am 94181598125u918519285129 posturi la discutii paterno ?

Edited by KaddY

Kaddy tata mai usor cu spamu ca o iei pe urmele mele, fanule =)))

Buna seara bai baieti, de cand nu am mai postat vai... De azi dimineata!

Aproape kaddy, aproape... Apropo n-am decat 1600 aproape. Si 2000+ la tot subforumul Paterno, daca mai vin multi lideri care vor sa stearga topic-urile, o sa ajung cel mai activ la Cosul de Gunoi =)))

Gud nait ulei.

Aproape kaddy, aproape... Apropo n-am decat 1600 aproape. Si 2000+ la tot subforumul Paterno, daca mai vin multi lideri care vor sa stearga topic-urile, o sa ajung cel mai activ la Cosul de Gunoi =)))

Gud nait ulei.

Laudarosii mor repede :))

Hai ca am iesit ,noapte buna ,asta e postul cu numarul ...

3621...

Atentiune, atentiune... Vin fratii Flex inapoi in Paterno! :)) Daca va era dor de ei... Acum ne trebuiesc doar locuri, RPG nu minte "Total numar de membri: 40". Asadar, maine eu tin antrenamentul, tocmai sa fac locuri =))

Oh my dear... Not again this theme!

Am plecat la somn, vorbim maine dragilor ca am o zi lunga pe langa faptul ca intru la 7:30 mai am si 7 ore... Cius!

3621...

Atentiune, atentiune... Vin fratii Flex inapoi in Paterno! :)) Daca va era dor de ei... Acum ne trebuiesc doar locuri, RPG nu minte "Total numar de membri: 40". Asadar, maine eu tin antrenamentul, tocmai sa fac locuri =))

Flex Brothers Rullz =)).Poate facem si azi un war ca la cel de luni nu am apucat sa vin .

@ Neata Paterno