Invalidd Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Am iesit,ma duc la spartacus,noapte buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Da careva un rob pe la 00 ??Am 20 rob points de 3 zile . Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Blue96 Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Nu ştiu frate, s-au făcut ăştia prea activi, am dat 2 rob-uri şi în ambele am fost prins în ultimele săptămâni .. Eu o să dau numai în weekend-uri după ora 2, că altfel nu am şanse .. Brb mă bag la Supernatural, a apărut episodul 16, din sezonul 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 (edited) Cred ca mai downloadez un sezon din TopGear si ma uit . Kaddy tata mai usor cu spamu ca o iei pe urmele mele, fanule ) Buna seara bai baieti, de cand nu am mai postat vai... De azi dimineata! Adica o sa am 94181598125u918519285129 posturi la discutii paterno ? Edited March 20, 2012 by KaddY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Kaddy tata mai usor cu spamu ca o iei pe urmele mele, fanule ) Buna seara bai baieti, de cand nu am mai postat vai... De azi dimineata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sT1Ks Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Noapte buna Paterno bafta Vasilica Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Aproape kaddy, aproape... Apropo n-am decat 1600 aproape. Si 2000+ la tot subforumul Paterno, daca mai vin multi lideri care vor sa stearga topic-urile, o sa ajung cel mai activ la Cosul de Gunoi ) Gud nait ulei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Aproape kaddy, aproape... Apropo n-am decat 1600 aproape. Si 2000+ la tot subforumul Paterno, daca mai vin multi lideri care vor sa stearga topic-urile, o sa ajung cel mai activ la Cosul de Gunoi ) Gud nait ulei. Laudarosii mor repede Hai ca am iesit ,noapte buna ,asta e postul cu numarul ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 3621... Atentiune, atentiune... Vin fratii Flex inapoi in Paterno! Daca va era dor de ei... Acum ne trebuiesc doar locuri, RPG nu minte "Total numar de membri: 40". Asadar, maine eu tin antrenamentul, tocmai sa fac locuri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P3TRoL Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Ne vedem la antrenament :> Noapte buna Paterno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoLLi Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Oh my dear... Not again this theme! Am plecat la somn, vorbim maine dragilor ca am o zi lunga pe langa faptul ca intru la 7:30 mai am si 7 ore... Cius! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlayTheFlay Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Buna Dimineata Paterno, ce mai faceti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cas tiel Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Buna dimineata Ce sa fac..caut cheile de la HQ prin parcare.Ca le-am pierdut si nu pot intra ...Daca e sa vina cineva sa imi deschinda....ca am uitat in hq si cheile de la masina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NaTE NaTE NaTE NaTE Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Buna seara Paterno Ce mai faceti? Eu imi fac niste teme dupa merg la TV si dupa ma duc sa-mi cumpar monster ca nu am mai baut de mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
sT1Ks Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Neatza Paterno renumiti frati FLex ajtia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Neatza. Flexii sunt doi nubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Blue96 Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Bună dimineaţa, iar mă simt rău şi azi, dar trebuie să mă duc la liceu .. Mai trebuie să fac şi eseu de 2 pagini .. Aşa că ne vedem diseară la antrenament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 3621... Atentiune, atentiune... Vin fratii Flex inapoi in Paterno! Daca va era dor de ei... Acum ne trebuiesc doar locuri, RPG nu minte "Total numar de membri: 40". Asadar, maine eu tin antrenamentul, tocmai sa fac locuri Flex Brothers Rullz .Poate facem si azi un war ca la cel de luni nu am apucat sa vin . @ Neata Paterno Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4L POPCORN Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Ba lolli, se putea ca tu sa nu fii on?) te vad mereu esti seara crec te plictisesti de atata singuratate =]]]] ...Grea zii azi:| nici nu am facut ore ))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Eu ma plictisesc ,ma bag la un fifa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendrik Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Back de la scoala, ce mai e nou ?... Eu nu cred ca intru pana deseara, doar ocazional, ne vedem la antrenament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sT1Ks Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Salut Paterno back si eu de la sc. eu plec imdt la sala ne auzim mai tz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Ma bag la un fifa ,vorbim mai incolo ,bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South NaTE NaTE NaTE NaTE Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 rE all Back si eu de la scoala Ne vedem in game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaddy Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Back de la fifa ,care e treaba pe aici ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts