Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine am 5 ore , vin si mai devreme - mai mult timp de dm. VEZI CE RUPEM BAAAAAAA :X

Minti ma, mereu minti tu :)).

Eu maine am pana la 3, am sa mor :)). Numai stau nici eu prea mult si ma bag la tv, maine dimineata in picioare la 7, o sa fiu mort de somn. Am reusit sa fac 1 milion de materiale, dau de baut :)), inafara de tractor ca el intra in coma imediat si nu vreau asta ca dupa ma cearta Maria :-S.

Minti ma, mereu minti tu :)).

Eu maine am pana la 3, am sa mor :)). Numai stau nici eu prea mult si ma bag la tv, maine dimineata in picioare la 7, o sa fiu mort de somn. Am reusit sa fac 1 milion de materiale, dau de baut :)), inafara de tractor ca el intra in coma imediat si nu vreau asta ca dupa ma cearta Maria :-S.

FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Bine ma , vezi ce-ti fac cand te prind. :*

Salutare baieti, eu mai fac cateva chestionare pe auto.ro si dupa o sa intru in game, astazi e zi de war ;;)

Daca intentionezi sa dai de carnet. baga chestionare de pe drpciv.ro ;) Te ajuta mult mai mult. parerea mea.

Off : Neatza ;)

Salutare, acum am venit si eu de la scoala, am mancat si am intrat acum ceva in joc. Zi de war :> , sa speram ca o sa le castigam si ca o sa fim cat mai multi online.

Back de la scoala:(

Am inceput saptamana cum nu se putea mai bine,ascultare la mate :))

Deja ? :)), e clar atunci :)).

Hai ca am venit si eu de la scoala .. Sa inceapa war-urile ! :))