Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Succes mai departe Paterno.

Vreau sa multumesc tuturor care mi-au dat sms / pm / whisper etc, sa ma roage / sfatuiasca sa retrag cererea de demisie. Dar acest lucru nu se va intampla.

M-am saturat de toti copii care au 20 de ani in joc si 12 in realitate.

Rizea, un singur sfat, asculta frate de cei care ti-au dovedit ca au venit aici sa te ajute, nu de toti expiratii care or sa plece peste maxim 2 saptamani.

DISTRATI-VA

Succes.!

Am iesit si eu, noapte buna.

Dati si voi cate un plus aici :

http://forum.b-zone.ro/topic/105387-portofoliu-ramires/page__st__60

On 3/7/2013 at 8:14 PM, Jackson Teller said:

Succes mai departe Paterno.

Vreau sa multumesc tuturor care mi-au dat sms / pm / whisper etc, sa ma roage / sfatuiasca sa retrag cererea de demisie. Dar acest lucru nu se va intampla.

M-am saturat de toti copii care au 20 de ani in joc si 12 in realitate.

Rizea, un singur sfat, asculta frate de cei care ti-au dovedit ca au venit aici sa te ajute, nu de toti expiratii care or sa plece peste maxim 2 saptamani.

DISTRATI-VA

Succes.!

Succes Jackson ai grija de tine, sper sa mai revii alaturi de noi.

ATENTIE:

Maine 8 Martie 2013 ora 17:45 vreau sa fiti toti in HQ,cine lipseste va primii FW.Cine nu poate sa vina sa faca invoire dar cu un motiv bine intemeiat,daca vad motive prostesti o sa se anuleze invoirea si veti fi sanctionati.

Edited by BTD rizEa

Salut baieti, acuma am ajuns si eu acasa intru in game si las afk ma duc sa ma uit la meci, neauzim mai incolo.

Ce inseamna sa te bata maicata de mic cu capacu de la WC...mare mai e Ramires asta, valeuuu valeuu...

Buna ziua / seara jucatori B-Zone. Doresc sa va anunt ca aveti sansa de a castiga 40 de euro pe clienti.b-zone.ro foarte simplu. Cu ocazia sosiri primaverii, am decis sa organizam un event care posibil sa devina o traditie B-Movie. Mai multe informatii despre participare si cum va puteti inscrie gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/119304-spring-evnet-inscrieri-probe-si-informatii/

On 3/10/2013 at 6:35 PM, GabosGL said:

Ce inseamna sa te bata maicata de mic cu capacu de la WC...mare mai e Ramires asta, valeuuu valeuu...

Pai :)))) cum sa nu fiu mare ma :))

Ne auzim in game, gabos o sa stai numai la spawnhq

Noapte buna Paterno, ma pun si eu la somn, neauzim maine dimineata.

ATENTIE:

Astazi 11.03.2013 vreau ca toti sa fiti in hq la ora 19:55.Cine nu poate sa vina sa faca invoire cu un motiv bine intemeiat,cine nu face invoire si va fi absent va fi sanctionat.

TOPIC CLOSED!