Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti eu sunt noul vostru coleg .

Welcome Doddy!

Neata baieti, nu stiu ce sa mai fac...Cred ca o sa va parasesc, toate activitatile sunt seara iar atunci sunt afara cu prietenii cu fetele..Nu am cum sa fiu mereu seara..

Cam ai dreptate, e aiurea ca toate activitatile sunt seara...

Welcome Doddy!

Cam ai dreptate, e aiurea ca toate activitatile sunt seara...

Da frate...Nu poti sa iesi si tu afara, cu iubita, cu prietenii, la un suc la un film stii..Plm daca era ziua pe caldura asta, era bine . Dar..macar antrenamentul si sedinta sa fie ziua..

Da frate...Nu poti sa iesi si tu afara, cu iubita, cu prietenii, la un suc la un film stii..Plm daca era ziua pe caldura asta, era bine . Dar..macar antrenamentul si sedinta sa fie ziua..

Ai MARE dreptate...

Probabil ca lu Sonny ii convine asa, asta e...

Bine ca joi nu avem antrenament.

Ai MARE dreptate...

Salot, am venit de la prima sedinta de sala, pe vara asta, sunt epuizat, rau e sa faci pauza, asta e, am mai bagat si un fotbal, doamne in loc sa-mi iau o sapcalie, m-a rupt soarele...

@Andrew esti cu totul pe langa subiect, nu-i convine nimaui programul actual, nu liderii au convingerea de a schimba programul, doar ca ei sunt cu initiativa, Sonny o sa anunte in scurt timp programul de vara cu activitati, ca doar nu putem face noi war cand vrem, adica dimineata, deocamdata ne adaptam la cel actual, o sa fie schimbata nu va bateti capu', cred ca mai dura ceva probleme pana cand Stafful de admini, se pun de comun acord.

Ai MARE dreptate...

Sper sa se schimbe cat mai repede..In Cuneo le-a pus sedinta ziua, de ce nu facem si noi asa ? SI antrementu la fel..ar fi mai bine pentru toti..

@Andrew esti cu totul pe langa subiect, nu-i convine nimaui programul actual, nu liderii au convingerea de a schimba programul, doar ca ei sunt cu initiativa, Sonny o sa anunte in scurt timp programul de vara cu activitati, ca doar nu putem face noi war cand vrem, adica dimineata, deocamdata ne adaptam la cel actual, o sa fie schimbata nu va bateti capu', cred ca mai dura ceva probleme pana cand Stafful de admini, se pun de comun acord.

Eu vorbeam de antrenamente si sedinta cu Rowe, pentru ca de war-uri am inteles...

Neata, ce facetii? acum am ajuns si eu de la tara... ce mai e nou?

Neata, ce facetii? acum am ajuns si eu de la tara... ce mai e nou?

Eu unu bine fac..:D trebuie doar sa plec acuma..! doar ca marinica..cand vin poate imi dai casa ca sa mai dau /ad ca vindem aia si facem jumi juma daca o vand.....dupa daca crezi ca te trag in tiapa filmez tot fu fraps si iti voi arata ok ca am nevoie de ban vreau sa o vand cat de curand..

Noapte buna, ne vedem dimineata .

Noapte buna ma!

Ba Fratilor maine oare ne-recuperam protiunea aia de al hq..? care a fost a noastra.. :))

Edited by CySy