Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu asa am facut si am facut in 2 zile 25 de membri :)):*

Pai e prea bine asa ;)

Inca suntem un clan respectat nu dam acuma /ad dam duminica =]]

Bai laure n-ai nevoie de un sublider ;)?

Pai e prea bine asa ;)

Bai laure n-ai nevoie de un sublider ;)?

Normal ca da... ma mai ajuta :> ;) si da cheamati prieteni daca ai marynyk si roman la fel ... nu strica nimika eu ma uit pe tab vad un civil /call si reclama la clanu nostru eu asa fac membri ;))

Normal ca da... ma mai ajuta :> ;) si da cheamati prieteni daca ai marynyk si roman la fel ... nu strica nimika eu ma uit pe tab vad un civil /call si reclama la clanu nostru eu asa fac membri ;))

O sa chem...da mai bine cheama si tu dastia care na...sunt cat de cat ok...nu tot nabu...

Dute afara cand vii poate se deschid aplicatiile la F4L =]]

Mai are de asteptat mult si bine :)))=))

Nu prea vad sa ii stea bine cu numele [F4L]Rowe =]] dar na poate intra cine stie

Intra ma... ca are pile nobu... da ce-as rade de el sa nu il primeasca cu reason: nabism :))=))

Intra ma... ca are pile nobu... da ce-as rade de el sa nu il primeasca cu reason: nabism :))=))

Buna asta =]] dar poate rade el de noi cand el o sa fie in F4L si noi o sa facem aplicatie =]]

Buna asta =]] dar poate rade el de noi cand el o sa fie in F4L si noi o sa facem aplicatie =]]

Nu rade, abia da Pro :))))=)) ca na...o sa avem nevoie, dar deocamdata sa ne vedem de clanul nostru.

Nu rade, abia da Pro :)))) =)) ca na...o sa avem nevoie, dar deocamdata sa ne vedem de clanul nostru.

Ai dreptate sper sa ajungem departe ca F4L ( sper ) =]] si a da am dat edit lu bobo

Ai dreptate sper sa ajungem departe ca F4L ( sper ) =]] si a da am dat edit lu bobo

Bun baiat :)) pana l-o citi... mai dureaza :)) da n-are nimic...

Cam plictiseala in game si maine este zi de war wow nasol dar na sper sa castigam macar 1 turfs

Nu e nasol, mie imi plac warurile ;) O sa luam...dar deja suntem iar 29 in mafie...

Nu e nasol, mie imi plac warurile ;) O sa luam...dar deja suntem iar 29 in mafie...

Sa deschida sonny aplicatiile poate aplica pana maine vreo 5 si sa mai accepte :| nu facem fata 29 ce 29 ca noi daca o sa fim 15 la war :|

Sa deschida sonny aplicatiile poate aplica pana maine vreo 5 si sa mai accepte :| nu facem fata 29 ce 29 ca noi daca o sa fim 15 la war :|

Da...pai sunt aplicatiile deschise cred...dar trebuie sa intre sonny cu kassa sa dea teste.../invite...etc

Da...pai sunt aplicatiile deschise cred...dar trebuie sa intre sonny cu kassa sa dea teste.../invite...etc

Na sper sa treaca vreamea mai repede sa luam rank si sa ii scapam de povara asta :|

Reee, va salut de pe tel, sunt la o terasa, vad meciul cu sclipire :)), vorbim mai incolo.

@ Nab sonny asta nu deschide odata aplicatiile, lasa ca-l pun eu in zgarda :O

@ P.S Steauaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuucuresti !!!!

Buna seara.

Am revenit de pe afara.

Laurentiu poate aplic si eu in clanu tau.

Yeee aplica ca aplica si Alyn17 = level 68 :> daca aplici si tu va fi plin acest clan :X Deabea astept sa nu ii dai vestea lu marynyk sa`r putea sa moara pe loc =]]

Reee, va salut de pe tel, sunt la o terasa, vad meciul cu sclipire :)), vorbim mai incolo.

@ Nab sonny asta nu deschide odata aplicatiile, lasa ca-l pun eu in zgarda :O

@ P.S Steauaaaaaaaa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuucuresti !!!!

Hai si tu kasa in clan

Yeee aplica ca aplica si Alyn17 = level 68 :> daca aplici si tu va fi plin acest clan :X Deabea astept sa nu ii dai vestea lu marynyk sa`r putea sa moara pe loc =]]

Hai si tu kasa in clan

Norocc, Ce victorie MIIIIIIIIIIIca :(, buna echipa Steaua, asteptam echipe ca nu mai avem cu cine :))

@ Mersi de invitatie Laur, nu sunt ciufut, as fii acceptat cu placere doar ca nu obisnuiesc sa intru in nici un clan...nu ma atrage.

Edited by Kassadin

Norocc, Ce victorie MIIIIIIIIIIIca :(, buna echipa Steaua, asteptam echipe ca nu mai avem cu cine :))

@ Mersi de invitatie Laur, nu sunt ciufut, as fii acceptat cu placere doar ca nu obisnuiesc sa intru in nici un clan...nu ma atrage.

Cu cine a jucat si cu cat a castigat?

Si eu sunt fan Steaua dar in ultima vreme nu am prea urmarito.

Cu cine a jucat si cu cat a castigat?

Si eu sunt fan Steaua dar in ultima vreme nu am prea urmarito.

A jucat Campioana Romaniei Steaua vs Vardar(Macedonia), scor prea mic dupa parerea mea, a fost dominat meciul de la un cap la celalat, ne-am jucat prea mult cu ocaziile, scor final (3-0) :)

A jucat Campioana Romaniei Steaua vs Vardar(Macedonia), scor prea mic dupa parerea mea, a fost dominat meciul de la un cap la celalat, ne-am jucat prea mult cu ocaziile, scor final (3-0) :)

Ehh, tot e bine si asa, o echipa buna avem si noi in tara asta, macar cu ea sa ne mandrim.