Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

In ce liceu vrei sa intri ?

Firma de masini, stau la birou si caut diverse piese..Facturi..E destul de greu pentru ca sunt multe tipuri de masini ..si sunt multe subcategorii..Iau bani 400-500 de mii pe zi de la 9:30 pana la 17 cam asa..

Deeeci cam pe la 18 ani o sa te faci cu o masina nu? :))

Da...Am doua masini..Oricum stiu sa conduc ..Da` nu am carnet..Din pacate.. :(

Neata frate, ce faceti?:)) acum m-am trezit si eu ;)

Eu n-am mai dormit de aseara..Acu sunt la munca..M-am intalnit cu aia pana la urma :>

Buuuun si ti-a iesit ceva?:))

Eh..Si tu acum :)) M-a chemat afara la 3 si la 5 jumate ne-am uitat amandoi la rasarit :o3

Clar...pai si nimic nimic?:)) totusi...cand te cheama o fata afara la 3:50...e ceva...sti deja dece te cheama...

Daca n-a vrut la mine acasa..A vrut in parc :))

A deci tot ati facut ceva...atunci e bine ;) nu conteaza locul

Eu duminica, ar trebui sa iau, acum sa vedem daca vrea Sonny sa ne dea.

Ne da...ca are nevoie urgenta de rank 4+...cred ca se gandeste si el na...

Normal ba :))

Toti 3 ati primit suspend 3 zile pentru spam.

Da...Am doua masini..Oricum stiu sa conduc ..Da` nu am carnet..Din pacate.. :(

:)) clar

Ati primit suspend pt spam :))

Eu nu am primit ;;)

Buna ziua, vad ca nu ati inteles mesajul pentru "discutii cu noima" si postati in prostie, cate ceva care sa atraga atentia celuilalt si sa o luati de la capat, daca ati fost sanctionati pentru spam, astanu inseamna ca iti faci tu un alt cont, si revii la aceiasi "minune", mare grija cat si in ce fel va comunicati, fiindca nu o sa va vad prea bine, in ultima vreme ati inceput sa va faceti de cap in topicu' de Discutii, nicidecum in partea de joc, va sfatuiesc sa percepeti mai limpede aceste urmari..treaba voastra.

@ Va astept in game, la 12:45!

Buna ziua baieti, abia m-am trezit, intru in game si eu si neauzim la 12:45 in HQ. Mare grija cu spamu...O zi buna.

Ce faceti baieti? Nu fiti dezamagiti de prestatia noastra la war, asta este noi am fost 17 iar aia 28, aproape dubli, cand vom fii si noi 25+ poate putem face ceva, pana atunci trebuie sa avem incredere in noi. O zi buna sa aveti, Arms sa nu uitati de Raport.

Arms Dealerii aveti timp pana astazi la ora 00:00 sa postati raportul, cine face raportul dupa ora 00:00 nu ii v-a fi luat in considerare.

Arms Dealerii aveti timp pana astazi la ora 00:00 sa postati raportul, cine face raportul dupa ora 00:00 nu ii v-a fi luat in considerare.

Okey :P