Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara dragi membrii.

Mai petrec vreo 3-4 ore cu voi in game iar apoi o sa ne revedem peste 6 zile, deoarece plec la Munte !

E totul aranjat si planuit pe toata saptamana in legatura cu toate activitatile, aveti grija de voi :* .

Edited by PIMP CrankY

Salut baieti ! Tocmai ce am venit si eu de afara..Am reparat toata seara la bicicleta si acum e blana :X Alaturi de tovarasi m-am plimbat si am alergat...Sunt rupttttttt .. Poate ies si eu in seara asta cu o prietena afara, toata noaptea :X ...Voi cum sunteti ?

Noapte Buna.

Noapte buna celor care se duc la culcare.

Salutareeeee baietiiiii, azstazi este ziua mea:X:X:X:X fac 20/20 :)))) hai neauzim Marti aveti grija la war, o seara buna eu am fugit :*:*:*

Salutareeeee baietiiiii, azstazi este ziua mea:X:X:X:X fac 20/20 :)))) hai neauzim Marti aveti grija la war, o seara buna eu am fugit :* :* :*

Salut, la multi ani :*

@@GabosGL, la multi ani.

Eu acuma m-am intors de la concert.

Incercati sa nu mai faceti posturi aiurea si scurte de 2-3 cuvinte...gasiti-va niste subiecte interesante de discutat.

Salutareeeee baietiiiii, azstazi este ziua mea:X:X:X:X fac 20/20 :)))) hai neauzim Marti aveti grija la war, o seara buna eu am fugit :* :* :*

La multi ani GABOS :XX.

Eu ma duc la culcare ne auzi maine la war.

Noapte Buna.

La multi ani Gabos :) Edited by ManXXL IB

@@GabosGL, la multi ani.

Eu acuma m-am intors de la concert.

Incercati sa nu mai faceti posturi aiurea si scurte de 2-3 cuvinte...gasiti-va niste subiecte interesante de discutat.

Eu ce skin am ? Am uitat sa iti multumesc pentru sansa :)) Dar mi s-a luat somnu si la 18 am iesit afara...Multumesc inca o data, sper sa nu te dezamagesc !

Eu ce skin am ? Am uitat sa iti multumesc pentru sansa :)) Dar mi s-a luat somnu si la 18 am iesit afara...Multumesc inca o data, sper sa nu te dezamagesc !

Am postat la anunturi ca am facut modificari la regualmentul intern, skinurile sunt pe rank, iei skin in functie de ce rank ai, verifica topicul cu regulament.

Am postat la anunturi ca am facut modificari la regualmentul intern, skinurile sunt pe rank, iei skin in functie de ce rank ai, verifica topicul cu regulament.

Da, dar e cam ciudt sa fii leader la o grupare de ex si sa ai acelasi skin..Adica asasini sunt grasi :)) Ok, nu comentez.

La multi ani frate !!! Sa fi sanatos !!!

Ma bag si eu la somn, noapte buna :* !

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

OFICIAL AZI E ZIUA MEA :> 22.07.2013 :>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Implinesc 15 ani :> Vb in game pe la 10:00

Va multumesc foarte mult, da azi e si ziua lu Gabos_GL?

La multi ani copile !

Neata baieti tocmai ce m-am trezit si eu..Va urez bafta la wars, eu o sa fiu plecat cu niste prieteni sa facem un gratar..

Ne auzim diseara cred, bafta tuturor !