Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

La multi ani copile !

Neata baieti tocmai ce m-am trezit si eu..Va urez bafta la wars, eu o sa fiu plecat cu niste prieteni sa facem un gratar..

Ne auzim diseara cred, bafta tuturor !

Neata, cand te intorci de la gratar? :)

Buna dimineata.

In primul rand, vreau sa le urez un sincer La Multi Ani celor doi sarbatoriti.

Nu de mult m-am trezit. Ma duc sa-mi fac un dush, sa-mi fac de mancare si sa ma pregatesc de war-uri.

Va salut.

Buna dimineata.

Nu de mult m-am trezit. Ma duc sa-mi fac un dush, sa-mi fac de mancare si sa ma pregatesc de war-uri.

Va salut.

Neata frate, schimba si tu semnatura aia...:))

Buna dimineata.

Va salut.

Neata.

Neata.

Cam greu cu attack-ul dar sa speram ca o sa prindem pana la urma...

Nu cred ca mai prindem noi attack in ultimul war, dar na cine stie ce poate vine un miracol!

Asemenea miracole au venit si cand era Sonny lider, deci avem sanse chiar foarte mari.

Asemenea miracole au venit si cand era Sonny lider, deci avem sanse chiar foarte mari.

A fost un war de noata 10 .....Felicitari.

A fost un war de noata 10 .....Felicitari .Noua.

Pacat ca nu l-am castigat...Puteam sa il castigam lejer pe primul...

Bine spus PUTEAM. Dar nu ai cu cine.

Acum chiar AI CU CINE !! Dar trebuie sa mai lucram putin la capitolul munca in echipa si la M4...

Ma sa zic drept avem cu cine dar iti zic eu ca primul war era al nostru daca dadeau arme toti.

Asta am zis si eu mai sus...Las ca o sa se rezolve si asta pe parcurs.

Poate data viitoare luam si noi ceva :D.

Mai mult ca sigur, azi nu am fost nici prea multi numeric..na...

Asa este. Dar totusi la primul war am avut multe sanse char daca am fost putini.

Acolo a fost treaba de organizare...Trebuie sa trecem mai des pe la antrenamente.

Acu 1 saptamana era spam de nu se mai putea iar acuma 1 post la 3-4 ore omg =]]

Pai toti spammeri s-au mutat in IB maa... Apropo neata, am venit si eu din oras

'Seara. M-am intors si eu de afara, ce faceti? Mai are rost sa vin in game sau e plictiseala? :))

Vino vino ca e frumos in game ;)

Bun! Deci m-am hotarat in timpul care urma multe chestii dar din pacatae nu le-am putut pune in plan deoarece eu astazi o sa imi dau demisia imi pare rau am tinut extrem de mult la aceasta factiune si cu lacrimile in ochi va spun ,, adio '' cu bune cu rele ne-am inteles am duso cat de bine se putea nu am tinut nici odata la turfs, cel mai drept lucru in acest gang a fost prietenia. Mi-am facut multi prieteni si am inceput sa colaborez foarte bine cu iei dar asta e ne v-om mai intalni, aceast gang a fost familia mea de suflet nush daca o sa mai revin de curand dar mai bine ar fi sa raman dar nu suport cand iau un FW asta ... multe conflicte mi-am facut aici dar totusi am rezistat in aceasta factiune.... Imi cer scuze SONNY ca nu mi-am tinut promisiunea data si aceea fiind ca o sa raman aici pana la rank 5 si ca o sa imi fac datoria orice ar fi leader... si mii de scuze Kassadin si tie ti-am promis ca o sa tin toti membri in acest gang si ca o sa fac fata peste orice pericol dau in aceste 1 luna si 2 saptamani FIX FIX FIX m-am simtit excelent nu pot spune cat de excelent m-am simtit [OC]Shooter imi pare rau am inceput sa ma imprietensc cu tine si am zis ca v-om trece peste niste etape foarte grele acela fiind [/turfs] Majoritatea nu o sa o citi stiind ca nu va pasa dar eu tot am scris deoarece a venit totul din suflet Multa bafta Shooter sper sa revin dar stiind ca nu merit o a doua sansa nu o sa aplic... Multa bafta RESPECT:

ManXXL ( mereu suspendat pe forum)

Rowe ( Spammerul)

Marynyk ( Boala posturilor )

Sisu ( de 3 zile de cand esti in gang ai m-am imprietenit cu tine)

Sonny ( cel mai bun leader avut pana acum)

Kassadin ( mereu cu capul pe umeri )

Avatar90 ( iti multumesc ca mai invatat sa trag )

Roman ( suparacios )

Arderi ( gogosar suparacios )

MRL ( afaceristu )

Gabone21 ( Beat mort mereu)

Cranii ( sportivu )

Skeletul ( prieten bun )

DonDenis (mereu langa tine cand ai nevoie)

Multa bafta si sa ramaneti cat mai mult in acest gang si spor la turfs! Bafta

Bun! Deci m-am hotarat in timpul care urma multe chestii dar din pacatae nu le-am putut pune in plan deoarece eu astazi o sa imi dau demisia imi pare rau am tinut extrem de mult la aceasta factiune si cu lacrimile in ochi va spun ,, adio '' cu bune cu rele ne-am inteles am duso cat de bine se putea nu am tinut nici odata la turfs, cel mai drept lucru in acest gang a fost prietenia. Mi-am facut multi prieteni si am inceput sa colaborez foarte bine cu iei dar asta e ne v-om mai intalni, aceast gang a fost familia mea de suflet nush daca o sa mai revin de curand dar mai bine ar fi sa raman dar nu suport cand iau un FW asta ... multe conflicte mi-am facut aici dar totusi am rezistat in aceasta factiune.... Imi cer scuze SONNY ca nu mi-am tinut promisiunea data si aceea fiind ca o sa raman aici pana la rank 5 si ca o sa imi fac datoria orice ar fi leader... si mii de scuze Kassadin si tie ti-am promis ca o sa tin toti membri in acest gang si ca o sa fac fata peste orice pericol dau in aceste 1 luna si 2 saptamani FIX FIX FIX m-am simtit excelent nu pot spune cat de excelent m-am simtit [OC]Shooter imi pare rau am inceput sa ma imprietensc cu tine si am zis ca v-om trece peste niste etape foarte grele acela fiind [/turfs] Majoritatea nu o sa o citi stiind ca nu va pasa dar eu tot am scris deoarece a venit totul din suflet Multa bafta Shooter sper sa revin dar stiind ca nu merit o a doua sansa nu o sa aplic... Multa bafta RESPECT:

ManXXL ( mereu suspendat pe forum)

Rowe ( Spammerul)

Marynyk ( Boala posturilor )

Sisu ( de 3 zile de cand esti in gang ai m-am imprietenit cu tine)

Sonny ( cel mai bun leader avut pana acum)

Kassadin ( mereu cu capul pe umeri )

Avatar90 ( iti multumesc ca mai invatat sa trag )

Roman ( suparacios )

Arderi ( gogosar suparacios )

MRL ( afaceristu )

Gabone21 ( Beat mort mereu)

Cranii ( sportivu )

Skeletul ( prieten bun )

DonDenis (mereu langa tine cand ai nevoie)

Multa bafta si sa ramaneti cat mai mult in acest gang si spor la turfs! Bafta

Gandes-te ba de 2 ori inainte sa faci o prostie, dal incolo de FW si eu am luat 1 in primele 3 zile in mafie si acum am 1 luna si tot la rank 1 sunt si putin imi pasa. Cu ce te deranJeaza trec repede cele 2 saptamani, chiar esti culmea, iti sfarsesti cariera ta de mafiot doar pentru un amarat de FW.