Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte bună am ieşit şi eu, ne auzim mâine dimineaţă, noroc!

hRs, vezi că avatarul ăla e făcut pentru Cappalini, scoate-l dacă nu vrei warn :).

@ Haideți că mă bag și eu la somn, numai pot. Noapte bună, ne auzim mâine dimineață (:|.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9mMXs5bWvNw

Edited by HarrisoN BZ

Vezi că ăla e avatarul făcut pentru Cappalini ăla, scoate-l dacă nu vrei warn :).

@ Haideți că mă bag și eu la somn, numai pot. Noapte bună, ne auzim mâine dimineață (:|.

L-am schimbat bo$$, noapte bună.

Neata, acum m-am trezit si eu. Astazi vom tine Sedinta si Antrenamentul!

*La Antrenament nu pot ajunge, o sa il tina ZoOm., ascultati de el si de strategia pentru HQ.

*Sedinta o voi anunta eu in game cand sunteti mai multi online, va strang eu.

Edited by South PimP CrankY

@, Hai neatza si tie!

Si eu tot acum m-am trezit, merg sa mananc ceva si dupa ne vedem in game la antrenament/sedinta. Posibil sa fie tinut de PauL. antrenamentu', chiar vreau sa vad ce stie :))

Salut baieti, eu ma duc sa-mi fac ceva de mancare si apoi ne vedem la activitati in game. O zi buna.

Neata baietii ce faceti? Acum m-am trezit si eu, intru putin prin game la sedinta / antrenament, sper sa fim cat mai multi on. Ne auzim pe acolo.

Sper ca v-a placut antrenamentul de astazi, cu toate ca multi au facut figuri si au dat dovada de invidie si din cauza lor, pana nu a venit Karan nu am reusit sa facem ceva frumos cum am facut la sfarsit LMS-ul cu premiu 10,000$ castigat de Sisu si ultimul exercitiu. O sa posteze CrankY evidenta cand vine.

* Eu acum ies pe afara, ne auzim diseara, sper sa va treaca nervii pe mine ca iauzi... am tinut eu antrenamentul. Credeti-ma, eu chiar n-as fi vrut ca stiam ca asa o sa se intample, cu totii stim ca 80% din membrii sunt foarte invidiosi si ciudosi, dar altcineva n-avea cine...

Edited by Zoom xD

Sper ca v-a placut antrenamentul de astazi, cu toate ca multi au facut figuri si au dat dovada de invidie si din cauza lor, pana nu a venit Karan nu am reusit sa facem ceva frumos cum am facut la sfarsit LMS-ul cu premiu 10,000$ castigat de Sisu si ultimul exercitiu. O sa posteze CrankY evidenta cand vine.

* Eu acum ies pe afara, ne auzim diseara, sper sa va treaca nervii pe mine ca iauzi... am tinut eu antrenamentul. Credeti-ma, eu chiar n-as fi vrut ca stiam ca asa o sa se intample, cu totii stim ca 80% din membrii sunt foarte invidiosi si ciudosi, dar altcineva n-avea cine...

Iti zic eu ca daca nu tipai la noi cu CAPS si ca luam FW-URI si etc, te-am fi ascultat.

Sincer, nu mi-a placut antrenamentul. Ce pot sa invat cand stau cu /handsup? Pun tinta pe skin, nici macar nu se misca si apas pe clicl. Mare chestie.

Nu o lua in nume de rau, macar sunt sincer.

Salut baieti. Ce faceti?

Bafta baieti ! Ultimul meu post aici, am petrecut clipe frumoase alaturi de vooi, dar orice are un sfarsit si el a venit, poate ca ne vom revedea, eu va urez bafta tuturor, multumesc prietenilor care au fost langa mine, aveti grija de voi, Shooter sper sa duci mafia cat mai sus alaturi de Cranky si de membri minunati pe care ii ai .

Nickul tău: pingMANN

Levelul deținut: 11

Jucătorul reclamat: RowE.

Motivul reclamației: Limbaj

Dovezi clare (poze sau video): http://imgur.com/YIscpVx

Am facut asta, pentru ca m-am enervat si ca omul asta nu are pic de caracter, dupa ce ca el intra in mine si habar nu are sa mearga tot el e cu gura mare..Dar eh..Asta e viata.

Imi asum ceea ce am facut .

Bafta baieti ! Ultimul meu post aici, am petrecut clipe frumoase alaturi de vooi, dar orice are un sfarsit si el a venit, poate ca ne vom revedea, eu va urez bafta tuturor, multumesc prietenilor care au fost langa mine, aveti grija de voi, Shooter sper sa duci mafia cat mai sus alaturi de Cranky si de membri minunati pe care ii ai .

Am facut asta, pentru ca m-am enervat si ca omul asta nu are pic de caracter, dupa ce ca el intra in mine si habar nu are sa mearga tot el e cu gura mare..Dar eh..Asta e viata.

Mult succes in viitoarea factiune.

Ai fost un om de nota 10.

Din pacate, nervii ti-au fost pusi la pamant atunci cand exista astfel de playeri pe server. Sper sa ne mai vedem.

Salut. Vreau sa mai adaug si eu ceva cu privinta la antrenamentul de azi, are dreptate ZooM a fost invidie mare azi si sa-ti raspund si tie Lung, sa stii ca nu a tipat nimeni cu Caps pe /f, inainte sa tipe el la voi, voi l-ati provocat cu anumite copilarisme care nu ma asteptam sa le faca unii dintre voi, este doar un joc, lasati invidia deoparte si incercati sa jucati RP. O zi buna.

Bafta in continuare.

Tot respectul din partea mea, esti un baiat de nota 10.

@,sincer, are dreptat Lung... Nu trebuia să faci pe şefu'... Ai rank 1 şi aruncai cu FW-uri în stânga şi-n dreapta şi vorbeai doar cu CAPS pe [/f], nici Shooter nu fac aşa... :|

@, multă baftă mă, sper să revii înapoi, te aşteptăm, ai grijă de tine :).

Salut baietii, am trecut sa va spun o chestie foarte importanta! Stiu ca Zoom are rank 1, dar are ceva experienta si o strategie, am incercat sa vad cum iese un antrenament, chiar nu aveam pe cine sa pun! Greseala lui ca a strigat la voi cu caps.

DE ASTAZI, EU VOI TINE TOTUL, PANA NU LUATI RANK 4 NUMAI LAS PE NIMENI SA SE OCUPE DE NIMIC. Chiar daca se intampla sa fiu plecat ca astazi, anulam si tinem in alta zi, NU E PANICA!

Maine sa nu uitati de Sedinta! Sunt 1 singur si trebuie sa va impac pe toti.

Edited by South PimP CrankY

Salut baietii, am trecut sa va spun o chestie foarte importanta! Stiu ca Zoom are rank 1, dar are ceva experienta si o strategie, am incercat sa vad cum iese un antrenament, chiar nu aveam pe cine sa pun! Greseala lui ca a strigat la voi cu caps.

DE ASTAZI, EU VOI TINE TOTUL, PANA NU LUATI RANK 4 NUMAI LAS PE NIMENI SA SE OCUPE DE NIMIC. Chiar daca se intampla sa fiu plecat ca astazi, anulam si tinem in alta zi.

Ca să ne impaci pe toţi trebuie să încerci să prinzi /attack :)).

DE ASTAZI, EU VOI TINE TOTUL, PANA NU LUATI RANK 4 NUMAI LAS PE NIMENI SA SE OCUPE DE NIMIC. Chiar daca se intampla sa fiu plecat ca astazi, anulam si tinem in alta zi, NU E PANICA!

In primul rand, aveai cui sa ii lasi postul de antrenor:

Marynyk *

Rank: 3

Ultima logare: 04.08.2013 12:58

CraNiii *

Ultima logare: 04.08.2013 17:07

Body2000 *

Ultima logare: 31.07.2013 13:07

MRL *

Ultima logare: 04.08.2013 13:45

In al doilea rand Shooter a zis ca atunci cand o sa revina o sa aleaga antrenor.

3. Astazi la antrenament a fost un dezastru total, nimeni nu asculta pana cand a venit Karan.

4. Daca vrei sa te iertam /pay .. 10000 SAU : Maine 4/4 attack-uri, tu alegi ;)

PS: Eu cred ca cei care au acum rank 3 sunt in stare sa organizeze un antrenament chiar daca tu crezi ca nu e asa.

Neata la toti ce faceti ? :D Acum am venit si eu de afara si intru putin prin game.

Edited by IB Marynyk

In primul rand, aveai cui sa ii lasi postul de antrenor:

Marynyk *

Ultima logare: 04.08.2013 12:58

CraNiii *

Ultima logare: 04.08.2013 17:07

Body2000 *

Ultima logare: 31.07.2013 13:07

MRL *

Ultima logare: 04.08.2013 13:45

In al doilea rand Shooter a zis ca atunci cand o sa revina o sa aleaga antrenor.

3. Astazi la antrenament a fost un dezastru total, nimeni nu asculta pana cand a venit Karan.

4. Daca vrei sa te iertam /pay .. 10000 SAU : Maine 4/4 attack-uri, tu alegi ;)

PS: Eu cred ca cei care au acum rank 3 sunt in stare sa organizeze un antrenament chiar daca tu crezi ca nu e asa.

Neata la toti ce faceti ? :D Acum am venit si eu de afara si intru putin prin game.

Dacă am avea 2 rank 5, 2 rank 4 am facea ceva ceva ...