Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@MaSa7uxD, Apa plata banuiesc :)). Nici eu nu dau pe forum de programul de war.

Salutari. Inca nu gasesc undeva anuntat programul de war.. ma enerveaza. Unde e organizarea?!

Voi nici n-ati votat pe forum, pretenasi? E GRELE utlizarea forumului?!

General discussion > Server Suggestions.

Aici link-uri, pentru incepatori nabi:

1. http://forum.b-zone.ro/topic/164588-propunere-waruri-in-fiecare-zi/

2. http://forum.b-zone.ro/topic/164803-propunere-waruri-alegere-interval/

Salut, acum am venit si eu de la scoala, credeam ca azi o sa avem waruri :(. Dar nu cred ca o sa avem ...

Edited by MRL

@Anndi, ia un +1 de la mine, sa nu zici ca te-ai muncit degeaba sa pui link-urile :)) Asta stiam si eu ma, dar ma refer ca nu gasesc undeva unde scrie clar, programul e deja scriptat, orele sunt : ... zilele sunt: ... Intelegi? :)

@@Anndi, Stiu asta ma nab, eu vreau sa stiu de cand (din ce data). Nu sunt asa nab ca tine sa nu stiu unde sa caut :*

Daca te uiti bine in topicurile alea apare acolo "Cand va avea scripteru timp, o sa fie adaugate".

Salut baieti acuma am ajuns acasa, ne vedem in game.

Daca te uiti bine in topicurile alea apare acolo "Cand va avea scripteru timp, o sa fie adaugate".

Imi mancati zilele.. am inteles asta baieti, eu nu gaseam postul cand anunta EXACT schimbarea. Si nu l-am gasit din simplul motiv ca INCA NU A SCHIMBAT nimic. :)

RPG2 e un haos. cand s-a deschis tot rpg1 s-a dus in speranta ca va lua lider. dupa ce au vazut ca n-au plecat jucatorii s-au impartit in 2 tipuri: cei care au lasat conturile de level 3 si au revenit pe rpg1 si cei care au ramas acolo. cei care au ramas acolo se impart in alte doua tipuri: cei care au facut level mai mare si au vandut contu' pe bani sau bunuri pe rpg1 si cei care stau acolo sa joace cu aim si alte chestii. doar 10% din jucatorii de acolo sunt seriosi.

ne vedem diseara la 8, salpa

Seara, avem waruri la 7 ???

Imi aduc prietenii la waruri ? Ziceti daca vreti :P

Edited by MRL

Gata baietii. Acesta este ultimul meu post aici. Asta a fost sa fie, vroiam sa ma las de samp in viitor, bineinteles nu in modul asta.

Voi ramane pe forum, ne-auzim pe skype (nutu.nutu8).

Succes la war-uri, nu bagati cod-uri cei care vreti sa va continuati o cariera.

Succes Shooter cu lideru, inca odata mersi ca m-ai primit aici si mi-ai dat sfaturi bune, chiar daca n-am ascultat.

FLORIN SALAM E REGE! Va pup. Nutu.

Si azi pe la ora 16-17 am vorbit cu Nutu. despre AIM , si zicea el: Eu sa folosesc AIM, eu nu stiu ce e ala. Vezi Nutule ,Dumnezeu nu bate cu bota!

Ce ati facut la War? Acum am ajuns acasa de la oras..