Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Uelcam inm us faction. Sper sa ne intelegem

@, Da ce e ma musiqq? UN TRADATOR cu T MAREEE. Dc i s-a declansat lui ceva la cap? Deoarece nu l-a pus Sisu Sub-Lider. Si ce se intelege prin asta? El a stat aici doar pentru rank. Putea sa se duca alt undeva dar nu in RDT. Skipper,Mykeyoto,tkyk astia ce e cu ei?

Skipper este autoritar de cand il stiu eu si asa este si acum la rank 4,nicio schimbare de comportament,deci nu si-a luat-o-n cap

Myke la fel

tyky tot arogant.

Fara suparare colegi. Dar macar aratati ce sunteti nu altceva.

Musiqq pe cat erai de respectat acum ai dat cu picioru la tot. ESTI UN TRADATOR. Te-ai dus in RDT... cand noi cu RDT suntem in plin razboi.(Cei din rdt nu ma intelegeti gresit,in sensul bun al cuvantului). Macar se ducea si el(musiqq) in alta factiune dupa in rdt nu asa...

Ne auzim la war's. A da Snipere. Ia explicami si mie faza cu musqq

@,@, Musiq a fost si v-a ramane un 0. El cauta doar sa se remarce prin : Demisi la greu, Comentari care nu isi au rostul si alte N greseli. Imi pare rau pentu el ca sufera dar zici un lucru si dupa faci altul... '' M-am saturat de waruri in LV '' si el se duce la dusmani deci ce rezulta? UN 0. Doar pentu rank 5 a stat exact ca si Asu.

@, Prea putin ma intereseaza. Pentru mine e un 0 si asa v-a ramane .

@, Arogant? Am incercat sa fac ceva cu Padr3 din pacate nu a mers. Faza e ca multi dintre voi nu aveti ce cauta aici... Nu vreau sa dau nume dar frate din momen ce vezi ca nu poti sa faci odata un + la un war, puneti un semn de intrebare: Ce caut aici?

Musiq nu a fost respectat nici macar o secunda de oameni cu experienta.

Poate de cei noi intrati ca na asa e la inceput te pui bine cu cine apuci.

Dar nu mai spuneti cuvinte daca nu cunoasteti!

@rTn Sniper89, Da ce e ma musiqq? UN TRADATOR cu T MAREEE. Dc i s-a declansat lui ceva la cap? Deoarece nu l-a pus Sisu Sub-Lider. Si ce se intelege prin asta? El a stat aici doar pentru rank. Putea sa se duca alt undeva dar nu in RDT. Skipper,Mykeyoto,tkyk astia ce e cu ei? Skipper este autoritar de cand il stiu eu si asa este si acum la rank 4,nicio schimbare de comportament,deci nu si-a luat-o-n cap Myke la fel tyky tot arogant. Fara suparare colegi. Dar macar aratati ce sunteti nu altceva. Musiqq pe cat erai de respectat acum ai dat cu picioru la tot. ESTI UN TRADATOR. Te-ai dus in RDT... cand noi cu RDT suntem in plin razboi.(Cei din rdt nu ma intelegeti gresit,in sensul bun al cuvantului). Macar se ducea si el(musiqq) in alta factiune dupa in rdt nu asa... Ne auzim la war's. A da Snipere. Ia explicami si mie faza cu musqq

Iti spun iar, mai bine taci:)

@@AIM TyKy, Lafel, nu il cunosti pe musiq, nu a plecat sa se duca in rdt.. mai bine taci si tu.In momentul de fata musiq e civil.

Il cunosc pe musiq, si nu a stat pentru rank.daca era sa stea pt rank pleca de mult.Nu a lasat factiunea la greu nicio data.

@, taceti drq in pnm dacanu stiti

Edited by rTn Sniper89

# 13 ani? Vai de capu` tau. Ai ajuns si tu sa vorbesti. Esti si tu mare smecher. Daca incerc sa va ajut, voi faceti gura.

#@AIM TyKy Vezi de treaba ta, cand eu duceam greu` in factiune tu te incaltai invers cu adidasii. Daca nu sti situatia taci din gura si nu mai comenta.

Si cand am spus ca m-am saturat de war-uri in LV, chiar m-am saturat, si nu doar in LV, m-am saturat de gang-uri. Am spus si am sa o spun, astept un departament sa recruteze.

Astia care spun ca am stat pentru rank, gura mica si joc de glezne, ca nu stiti voi de ce ma dusesem in RDT si ce planuri aveam, iar ca sa puteti comenta ca am stat eu pentru rank 5, mai intai sa ajungeti si voi acolo. Si acum sa asteptati 20 ani pana sa baneze adminii codatii din RDT. Cu asta am terminat.

@, Ba frate esti depasit de situatie, Doar pentu rank ai stat si esti un 0 orice ai face.. dc? Pentu ca esti foarte increzut si mult prea nabet. IMi pare extrem de bine ca ai iesit ca oricum erai in +. Degeaba faci un scor la war daca in rest esti depasit de tot ce inseamna un gang.

Te bat si la 3 dimineata daca ma trezesc.. Asa ca impacate cu ideea ca esti un praf si umbresit degeaba pamantul!

TyKy 2014 !

Edited by AIM TyKy

Seara bună.

Încă puţin şi vom începe warile, puţini ONLINE până la ora asta,sper să mai intre membrii până la :59 şi să fim cel puţin 30 ONLINE.

Succes la waruri !

Edited by Skipper

Salut.

Imi pare rau baietii .

24 ore pe bara .

Ne vedem peste 2 zile .

Numai pot rezista ..., se fac teste TW , se face un cacat tot codatii sunt ,Rup codu de 3 luni niciun test TW .

Pacat de playerii care joaca pe acest server .

RUSINE DINU PATRICIU...

PENTRU SISU , TYKY , SI VLAD 1000000 $$$$$$$$$$4

PENTRU DH01 , TE PRIND EU, ITI DA PABBLYTA BELYTAAA :

Edited by SP DonPabblo