Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Bagă şi tu coduri dacă eşti aşa şef, cât despre FP vei ieşi cu FP din cauză că ai 12 zile şi o să primeşti FW pentru limbaj jignitor aduse asupra liderului inclusiv pe /f. Asta însemnând din câte ştiu dacă acumulez 2/3 FW în perioada de teste eşti dat afară cu FP parcă.

What will heppen to our turfs ?

@@Shaw. Nu mai fii asa copil si incearca sa iti tii membri langa tine daca vrei sa ai si rezultate si o atmosfera placuta in factiune. Nu esti cu nimic mai superior ca restul dar vad ca functia te`a luat pe dinainte. Fii baiat destept si nu mai reactiona asa ca nu te ajuta cu nimic ;)

@, Am prietenii mei în facţiune care sunt alăţuri de mine indiferent de cum reacţionez eu, aşa impulsiv cum sunt am ajutat facţiunea să se ridice de când eram rank 3 pe vremea lui SiSu şi până în prezent. Nu am nimic să-mi reproşez cine mă acceptă bine cine nu să fie sănătos.

@, Am prietenii mei în facţiune care sunt alăţuri de mine indiferent de cum reacţionez eu, aşa impulsiv cum sunt am ajutat facţiunea să se ridice de când eram rank 3 pe vremea lui SiSu şi până în prezent. Nu am nimic să-mi reproşez cine mă acceptă bine cine nu să fie sănătos.

@@Shaw, Impusivitatea ta nu o sa te ajute niciodata, mai ales cand ai o functie. Aici incercam sa legam un colectiv cat mai bine organizat si sa nu fie o atmosfera de inmormantare. Daca tie ti se pune pata pe cate unu in fiecare zi si il dai afara o sa fie "mirobolant" si mai ales tu ca sublider care ar trebuii sa tii factiunea unita. Nu te cunosc de mult dar pare ca te`a luat functia pe dinainte. Nu mi`o lua in nume de rau, ti`o spun prieteneste dar nu e ok cum reactionezi cand pierzi niste war`uri.

+1 cristi. Asta am incercat si eu sa ii spun mai demult, dar se pare ca el se crede cel mai bun si cel mai smardoi din gang-ul asta, de ce?

Simplu. El crede ca e mai presus de unii din noi ca are sublider, dar nu e asa.

Cand o sa invete sa nu mai sufere cand moare si nu o sa " mai planga" cand pierde, asa va putea realiza ceva in gang-ul asta.

Sal, eu am zis doar adevarul.

Edit: ryakk sef de pagina,mzmzmzmz.

Edited by Ryakk

Corect, nu doar 1 membru face un gang... warurile se castiga in echipa...si daca stai sa te certi cu fiecare player care te-a "suparat" .... e complicata treaba ;)

Salutare tuturor!

Edited by costelfcrb