Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut baieti, ce faceti.Hai pe joc!Sa luam HQ!

Am revenit si eeeeu..am facut rost de windows finaly...maine bag si SA:MP-ul daca merge netul ceva mai bine..am stat 20min sa iau Google Chrome....RDS-u paci, ce sa-i si faci..

@, Re nabu' lui tata si velcome :D

Salut baieti, ce mai ziceti? Toate bine ?

Salut baieti cam inactivi pe forum, ce e cu voi ?

A dat attack, doar ca pe HQ Verdant :)) .E bine si asa.

Raducule te-am amuzat azi la scoala :)):)) .Salut bajetilor

@, Am prins attack pe Hq si a mai dat careva pe gsb in ls, in fine nu ma intereseaza ala..

#Maine, la 20:45 sa fiti in HQ pentru war, incercati sa intrati mai devreme sa prindeti loc liber, dupa cum stiti dupa 20:00 greu prindeti.. noapte buna!

Nick: piNNNguin.

Level: 33

Rank: 1

Vechime: 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din Southern Pimps?: Ies seara in oras si nu am timp de waruri, ma duc intr-o pasnica unde pot intra oricand.

Care este parerea ta despre Southern Pimps dupa timpul petrecut aici?: Membrii factiunii sunt faini, dar cand vine vorba de waruri, suntem 0 :D. Asta e, poate dupa ce se destrama TTB veti castiga si voi ceva.

Sunt de acord ca voi sta civil pentru o saptamana in caz ca se dovedeste ca nu am fost membru Southern Pimps pentru minim doua saptamani: Da

Alte precizari:

Stai linistit prietene ca nu suntem 0, nu avem turf-uri pentru ca din 33 intra 18 la war-uri, si pentru ca nu munciti in echipa, vreti turf-uri si voi nici nu veniti la war-uri, ba, va inteleg ca iesiti in oras in alea alea, da intrati in mama masi 2 ore pe zi macar ca nu muriti. Du-te sper sa scapam mai repede de tine, stiu ca o sa te vad intr-o mafie buna care are turf-uri, cand vom lua turf-uri sa nu te prind ca aplici pe aici ;)

#NoapteBuna, ma duc la somn

Salut baieti, acum am iesit si eu de pe joc.Va las, noapte buna.