Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

O seara regulamentara. Ne auzim maine in aceeasi formula pentru a pune probleme celor din 69 Pier Mobs. Va fi un war greu, dar sper sa-l castigam. Rank 4, stati si voi la attack. Cred ca in seara asta, doar eu am incercat ;). Nu ma faceti sa trecem la filmarea attackurilor.

Va doresc o seara frumoasa in continuare.

PS: Cine lipseste la warul cu 69 PM are factionwarn.

@@Count LuNg ZEW, ba de ce dai mă attack în SF? :)) eşti nub? N-avem nici măcar jumate din LV

Pentru ca nu am prins in LV. In plus vreau sa vad de ce suntei in stare si cat de bine va organizați pentru a face un war frumos ;). Panq acum, in lv nu am avut adversari redutabili ca sa facem o organizare ca la carte

Edited by Count LuNg ZEW

Servus gasca, ati vazut ca a luat ban copilu tableta?

zJay Kelton 22.10.2015 10:52 21.11.2015 09:52 cheats (norecoil/aim), reclamatie

Ba de cand nu am mai postat pe aici, spameri noobi diseara 41 pe turf s-a inteles?hai ca v-am salutat ca fac skill la drugs, spor

Edited by PIttbulL07 VIP

Servus gasca, ati vazut ca a luat ban copilu tableta?

zJay Kelton 22.10.2015 10:52 21.11.2015 09:52 cheats (norecoil/aim), reclamatie

Badecand nu am mai postat pe aici, spameri noobi diseara 41 pe turf s-a inteles?hai ca v-am salutat ca fac skill la drugs, spor

A primit ban de la al meu post,oricum dadea prea nesimtit,ma mir cum de nu isi dadeau seama adminii,si mai lasa dracu culorile alea ca m-au ametit :)) Edited by Manson LegEnD

Salut mai, ce faceti?

Din cate se vede, se mai raresc si codatii, meh, cam greu, dar macar se duc, deja m-am saturat de acesti copii care se dau smecheri intr-un joc, mai, daca ar fi smecheri pe 'ce-au ei' asa as mai zice, nu suport nici in real oamenii care se dau smecheri pe baza altora, daca vrei sa fii smecher, fii pe 'ce-ai tu'...

Ne vedem la waruri, sper sa fim 30+

Buna seara!, am trecut pe aici sa va felicit pentru warurile de astazi ( mai putin cel cu 69). Maine avem 4/4 waruri foarte importante unul fiind pe Bratva I.

Topicul de invoiri va fii inchis.

Deoarece am castigat astazi nu o sa sanctionez pe nimeni ( este ultima oara cand va iert).

O seara buna!

Ciaoo.Misto waruri și astăzi, oare când vom avea și noi adversari puternici prin lv? Sper să avem, cu timpul.

New nickname, waw, arăta prea bine.

Ne vedem mâine la wars, sper să le câștigam.

Noapte buna!