Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut colegilor, ce faceti? Acum imi reinstalez GTA-ul, caci alaltaseara din a 2-a incercare de downloadat am gasit unul, m-am saturat de toate modurile de toate felurile, de acum o sa incerc sa bag doar ce imi trebuie neaparat, tinta, si probabil skinurile personale, si /cskin. In rest, nu are rost sa bag toate armele si namecflow-urile.. Ne vedem deseara la wars, aseara la 22:30 aproximativ am ajuns acasa..

bravo pentru wars.. intr-un fel..Dark, incepe sa sanctionezi pentru inactivitate, altfel ajungem cum a zis pittbull, sa vindem covrigi in ls

s-au facut ttb cu ceva codati .. uninvite la unu de la noi ca a luat azi ban pentru wall.. trebuie sa facem antrenament in fiecare sambata/duminica sa inceapa toti sa faca +, sa le arata pitt adevarata magie :))

inca ceva, nu va inteleg ba.. castigam daca stam la backup, dar voi nu ca voua va trebuie sa faceti kill si pana la urma mergeti pe turf sa faceti un kill sa nu luati worst.. asta e, trebuie sa ne mobilizam.. ne vedem maine la wars, nb

Trebuie sa luam in serios warurile, ne-o luam in cap ca avem 5-0 si pierdem 7-8? Haideti sa tratam celelalte 2 ganguri din oras mai serios, ca au venit codati sau nu....nu e de joaca, asa pierdem LV, vreau sa va concentrati 110% si sa ascultam naibii de dark, wale si pitbul ca nu degeaba organizeaza, iar cei care nu stiu sa asculte de ordine: nici macar in pasnica nu o sa ajungeti departe!! E timpul sa ne revenim si sa luam LV inapoi!!

Dezamagitor..

Nu sunteti in stare majoritatea de nimic, sincer va spun, Dark a urmarit sa ne facem si noi peste 35, uite, cu tot membru' asta nab, ne-am facut multi si slabi, putem fi si 40 pe turf ba si ei 25-30 ca tot ne bat, stiti de ce? ca unii dintre voi nu stiti sa ascultati, nu tratati cu seriozitate ce faceti, si asa va omoara, si daca omoara vreo 5, noi la influenta mai facem cateva puncte (2 puncte la 30 secunde parca, deci maxim 8 puncte) ei iara mai omoara, si s-a dus runda...

Cand o sa mai am ocazia sa fac un astfel de SS in viitor? cand?

aILit0S.png

Ce rost are sa mai organizez?? 2 waruri pierdute de la runda 7, ce rost mai are sa ma stresez cu voi??? stiti doar rambo, killuri nu puteti face pentru ca nu stiti absolut deloc sa va ascundeti si sa trageti, de ascultat nu stiti, etc.

V-ati plans inainte ca nu e organizare, acum va plangeti ca e spam.

Imi pare rau dar incepand de azi eu nu ma mai stresez, Dark cauta om pt evidenta pt ca nu mai am timp sa o fac.

Propun sa nu mai dam attack pana ne mobilizam.