Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, de ieri suntem din nou colegi.

Doar ca de data aceasta ma regasiti ca sublider la vostru.

Sper sa ne intelegem foarte bine, eu sunt foarte de treaba am glume nasoale cateodata, dar glumesc, nu ma enervez cum o fac altii din alte ganguri asa aiurea.

Este doar un joc, castigam/pierdem ideea e sa ne distram.

Felicitari pentru warurile de astazi, au fost minunate, mai putin 1 care l-am pierdut 8-7 in ultima runda la 1 kill diferenta, dar nu asta este problema, ideea e ca trebuie sa ne mentinem turfurile.

Marim activitatea in zilele ce urmeaza, o sa fac si eu ordine prin gang ca sa fie totul OK.

Mersi Domnule Andrei:

lB7vEog.png?1

IEAPvoR.png?1

Va rog sa intrati mai repede ca sa prinderi loc pe sv, dupa cum stiti (sau nu) azi avem waruri foarte importante, trebuie sa fim minim 30 on ca sa le castigam pe toate.

Incercati sa intrati pe la 19:28-19:30.

Warurile de azi:

• Attack Bratva 1 cu VDT de la 20:00-20:30
  • Defend LVPD cu RDT de la 20:30-21:00
  • Defend CNN LV cu RDT de la 21:00-21:30
  • Attack White Wood LV cu TTB de la 21:30-22:00

La 19:30 sunteti asteptati in HQ cu job arms, materiale si drugs pentru waruri (minim 50k mats)

Va doresc o zi cat mai placuta.

Edited by PIttbulL07

Asta va fi ultimul meu post aici fiindca mi-au aparut cateva treburi pe cap . Tocmai m-am angajat la BGS la divizia de securitate ca agent pentru interventie si sunt in probe pentru ca trebuie sa imi incheie atestatul .. Astazi am fost plecat fiindca am avut interventie prin nush ce sector in Bucuresti si nam putut nici ajunge la war-uri ..

Ba va urez succes cu LV-ul si voi ramaneti fratii mei indiferent care / cine sunteti in factiune :))

@@TheDarkLordB1 Scuze ca te-am dezamagit si a doua oara dar ... Tre bani si am cautat un job la care ma pricep eu pana termin cu facultatea .. Acu ma si plateste lumea pentru bataie si imi mai da si echipament cum e tomfa si cu nush ce ne mai da ei ...

Ba si fi atent ca ne pune sa ne antrenam si ne invata si stiluri de lupta MMA cum sa imobilizam si nush ce ... Crek ma pune sa imi iau niste vitamine sa ma fac mare , ma pune sa fac box cica , bodybuild si cine stie .

Si cica treaba e simpla ca tre sa stau ca un dihor in masina si cand primesc semnal pe statie sa il anunt pe sofer cu locatia unde sa intervenim .

EDIT : @ Am venit de venit dar nu am prea stat mult in factiune .. Ne auzim prin altele oricum :)

@ Daca e ceva venim cu echipajele ca singur nu ma lasa sa vin :))

Uite asa intervin astia , intra peste ei in curte :)) Mama sper sa imi dea si mie astfel de misiuni sa intru peste ei in casa ... Si daca ne da si berbec dala sa spargem usa e prea bine :)))

Edited by SniPeRS

Asta va fi ultimul meu post aici fiindca mi-au aparut cateva treburi pe cap . Tocmai m-am angajat la BGS la divizia de securitate ca agent pentru interventie si sunt in probe pentru ca trebuie sa imi incheie atestatul .. Astazi am fost plecat fiindca am avut interventie prin nush ce sector in Bucuresti si nam putut nici ajunge la war-uri ..

Ba va urez succes cu LV-ul si voi ramaneti fratii mei indiferent care / cine sunteti in factiune :))

@@TheDarkLordB1 Scuze ca te-am dezamagit si a doua oara dar ... Tre bani si am cautat un job la care ma pricep eu pana termin cu facultatea .. Acu ma si plateste lumea pentru bataie si imi mai da si echipament cum e tomfa si cu nush ce ne mai da ei ...

Ba si fi atent ca ne pune sa ne antrenam si ne invata si stiluri de lupta MMA cum sa imobilizam si nush ce ... Crek ma pune sa imi iau niste vitamine sa ma fac mare , ma pune sa fac box cica , bodybuild si cine stie .

Si cica treaba e simpla ca tre sa stau ca un dihor in masina si cand primesc semnal pe statie sa il anunt pe sofer cu locatia unde sa intervenim .

Multă baftă în continuare. Mersi c-ai venit, Snipi. Mai vorbim noi în joc şi pe la status.

Bafta.Sper sa nu vii dupa mine daca sparg o casa sau ceva:)))Nu vreau sa ma bat cu tine ca te fac:))

'Asta a fost una dintre glume':))

:*

Bafta mai departe sniper. Să ne auzim cu bine.

Va salut de la matematică, plictiseală mare. Diseara waruri forta. Le dam magiutza, hai ca ne auzim, ceao.

Servuuuuus băieţâââ, ce faceţ?

Bă am luat 7 la fizică băăă, nu ştiu cum, că-i tare greu..

Deseară sper să ne adunăm la war cât mai mulţi, să nu ne mai chinuim atâta. Mă pun să învăţ imediat, mâine dau teză la chimie, vai de mine o să fie, hai salut.

Salut pestisorii mei. Am mai trecut si eu pe aici sa va salut si sa va spun ca vreau activitate mare, in curand o sa recrutez si sper ca o sa va intelegeti cu noii vostri colegi. V-am spus si ieri care sunt 'pretentiile mele' referitor la waruri, respectati-le si o sa duceti o viata bun in Southern Pimps, daca nu intoarcem foaia si o sa fie 'cam rau'

P.S : am o poza pentru voi care am tinut sa vi-o arat.

sNcwHHH.jpg

Dark din poza ta reiese ca eu sunt BOSS.

Va salut, mă duc să mănânc ceva și apoi ne vedem în joc să îl ținem pe darklord aka domnu 10 ani în hq. Ciao

Maine poate facem si noi ceva la war-urile astea..candva erati 41/41 la war si acum fac matanii prin camera de la ora 18:00 sa fim macar 20. Pai cum sa aveti loc daca voi la 19:55 vreti sa intrati la war cand e full. Intrati cu 20 minute mai devreme si nu va mai plangeti ca nu e organizare. Nu e organizare ca probabil s-au saturat sa-si bata capu si sa tipe la voi si pe voi sa va doara-n salam. Normal ca nici ei nu isi mai dau interesul daca pe voi nu va intereseaza oricum

Imi pare rau ca nu am putut fi prezent la 2 waruri, stiu ca am produs controverse dar chiar am avut o mare problema cu internetul. Tineti minte ca eu nu lipsesc asa aiurea, pentru ca exact o gandire pozitiv am si eu, ca si voi de asemenea, 2 ore nu inseamna cine stie cat, asa ca este loc pentru o mica distractie.

CITITI SI VOI ACEST LUCRU:

http://forum.b-zone.ro/topic/66891-southern-pimps-anunturi-importante-important-announcements/page-29#entry4663959

Am pretentii de la voi, sper ca de saptamana viitoare sa fim un gang mai numeros

si evident sa marim activitatea.

Dar pana atunci, maine intrati mai devreme ca sa aveti locuri si

haideti sa fim cati se poate de multi ca macar sa ne aparam turfurile daca nu putem lua atacurile.

Noapte buna!