Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare razboinicilor , aseara am pierdut 1 war aiurea zic eu , hai sa le dam o lectie celor din ttb , va astept in aceasi formatie de aur , noi suntem cei mai buni din lv , hai sa nu le mai dam sperante aiurea la ttb-isti, zic eu :-J[-X , daca am zis ceva gresit , puteti sa ma contraziceti.

@, am pierdut pentru ca majoritatea au mers in parcare, ei erau bine pozitionati iar cei care au urcat acolo au pierdut timp din war, au murit repede si asa ne-au luat si puncte si au avut si influenta, noi eram 34 ei cred ca erau 27 cam asa, daca si noi mergeam si ne pozitionam pe turf, automat ei veneau spre noi, renuntau la parcare, castigam si prin influenta, iar cand veneau spre noi ca sa ne scoata deoarece eram mai multi, atunci faceam si kill, dar daca unii nu gandesc, n-ai ce sa faci.

@@Bodie, noi eram 30 ei 36, ce influenta visezi, trebuia sa ne strangem toti la hq si sa intram cu o masina in ei si terminam warul, ati reusit pentru cateva momente sa luati parcarea dar dupa ati pierdut-o usor, eh ce-a fost a fost astazi vedem cum facem sa luam 2/2 atack.

@@TheDarkLordB1, cineva zicea pe /f ca-i batem la influenta.. pnm.

de ce pula punea backup la burgeru ala, daca erau mai multi, eu nu ma uit pe statisticile alea sa vad cati sunt, inseamna ca de vina a fost conducerea :-J

Edited by Bodie

Ba salut ba, avem ba 4/4 cu ttb, eu unul am sperante mari de la voi, in ultima vreme ati aratat ca puteti, 03.11.2015, ultima data cand a fost cucerit LV de catre Southern Pimps, sper ca pe 18.01.2016 sa fie acelasi lucru, doar 3 turfuri ne despart. Sa veniti la war toti, eu unul sper sa nu am probleme cu serverul si desync-ul, ca e bai..

Salut! Va doresc toate cele bune, sa luati LV cat mai repede si sa ajungeti sa cuceriti teritorii si in alte orase, sunteti cei mai buni. Multa bafta sa aveti si ne mai auzim in-game cand am sa ma reapuc de SA:MP, daca ma reapuc. Bafta tuturor si nu uitati sa ramaneti locul 1 in /top multa vreme. Va pwp!

@@Expres din PLANTE, ba, Inferno i-a zis pe /lc sa iti dea 60 fp, nu a facut-o el intentionat. De cate ori n-ai injurat si nu ti-a facut nimic? Pentru un cacat de event de 50k, ai inceput sa injuri pe /f, cum a zis si el, ti-ai facut-o singur.

N-am mai comentat de mult pe aici, va salut!