Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Dita bulanu' pe mine, am prins ambele attackuri în Las Venturas =)) =)) =)) Warurile de mâine:

20:00-20:30 - Bratva I LV

20:30-21:00 - Military LV

21:00-21:30 - Prickle Pine LV

21:30-22:00 - Bratva II LV

Vă rog să vă prezentaţi în număr cât mai mare la waruri pentru a rezolva ceva cu TTB. Anulaţi-vă întâlnirile şi planurile care le puteţi face înaintea warurilor sau în weekend. Ne vedem mâine la waruri!

@, Voi fi ON pentru a lua 4/4 8->8->8->8->8->8->

Bine faci, însă nu rezolvi nimic dacă nu faci best cu +30 :))

@, felicitari pentru atackuri si pentru tot interesul care ti-l dai pentru a ajuta aceasta factiune. Continua tot asa si vei ajunge sus.

Mulţumesc pentru cuvintele spuse şi pentru cât m-ai ajutat în tot timpul ăsta de 5 luni de zile, inactivităţi, învoiri, rank la timp, glume şi toate cele. :)

Buna seara, de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa facem o treaba buna si saptamana asta sa avem LV :) De maine incolo sper sa fim 25 pe turf, si n-au sanse TTB.

M-am descurcat binisor pentru prima zi :)), de maine incolo incep tare :P, P.S: prindeti si voi 2 attackuri, G.N.

N-au ce sa le faca adminii, in special cand se folosesc de windows search pentru a cauta numele de cheats, pana si un manelist ar putea da rename la fisiere. Cat despre waruri, a fost ok, pacat ca am fost cu 10 mai putin decat ei online.

Trebuie să înțelegem ca nu putem fi zei la waruri în fiecare zi, până nu o să ne adunam și o să fim 30 la war, nu o să facem nimic, mai ales ca unii dintre ai nostrii când spun să avanseze ușor, ei se băga rambo

Buna ziua, acum am si eu de la scoala, mananc ceva si ne auzim in game. Frumos ma, nici macar 1 attack, vai doamne :| Avem doar 2 waruri diseara, pe White Wood si RDT, nu cred ca o sa avem asa mari probleme, dar pacat ca n-ati prins si voi macar 1 attack ;)

@South Max Daca ai dubii bosule, astept sa-mi faci post :)), dar nu cred ca ti*ai dat seama ce lag este in fiecare zi pe server, sau cum te stie serveru pentru desync la fiecare war :)) Astept si primu' TW aici =)) Edited by PRINTU ZEW

@, Pt tine , iti promit o surpriza :D. PUP ALLZ, CMF? BINE SANATOSI?

Ce sa fac sefule, astept postu' lu Max din care ii dau secunda pentru ca domnu' Bobo nu e in stare sa cumpere un host :))https://youtu.be/AiR6mEqdSsI.

Vrem sa luam si noi LV cat mai repede, ne lasi ?=))

Nu le mai ține mult turful în lv, îți garantez.

App lung, aici nu am avut ocazia să te văd cu coduri ca și pe movie :)

Edited by IonuVRS VIP

Bună dimineaţa, peştişori! Cred că până acum aţi urmărit topicul de anunţuri importante, de aceea vă rog să din nou să fiţi la curent cu el şi să-l vizitaţi zilnic, în caz că se mai anunţă ceva. Link:

http://forum.b-zone.ro/topic/66891-southern-pimps-anunturi-importante-important-announcements/page-30#entry4832681

Am propus un eveniment la care să ajutăm toţi, acesta se va desfăşura după warurile de mâine. Sper să ne strângem măcar 30 la waruri şi să nu lăsăm premiul jos uşor. Citiţi toată postarea!

O să donez și eu ceva. Și, aș vrea să fie doar un event mare, ca și kinderr vrea să facă, o să pun și eu bani și dacă e să facem doar un event o să decidem cine organizeaza