Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

O să donez și eu ceva. Și, aș vrea să fie doar un event mare, ca și kinderr vrea să facă, o să pun și eu bani și dacă e să facem doar un event o să decidem cine organizeaza

Eu am venit cu ideea, iar el mi-a preluat-o. Şi eu am vrut iniţial aşa, dar nu înţelege el să facem doar unul. :) 'Fac cum vreau'. Ne vedem mâine seară.

Tu crezi ca daca suntem destui r4+ prindem attack sigur, nu doar noi dam attack, dau si alte mafii, de-ai ajunge si tu rank4 o sa intelegi, ca nu este asa simplu sa dai attack, defapt este, dar nu totdeauna prinzi, incercati sa fiti mai intelegatori, poate unul uita sa stea pana la 22:30, aseara au fost probleme la attack, initial am crezut ca o sa dau azi de la 12 la scoala pe telefon, dar cand sa ma uit pe web deja au fost date attack-uri.

Stiu si eu cum sta treaba la attack, am fost in 2 mafii pana in prezent cu rank 4+, si nu cred ca din 4-5 nu prindeti macar 1 attack, daca v-ati stradui si voi putin. Astazi avem waruri de la 21:00, deci la 20:45 in HQ minim 25.. S-a dovedit ca PRINTU nu are coduri, chiar daca da secunda "Nu primeste nimic."

@, bravo dai bine nu am ce zice, pacat ca uni din TTB nu au nici 1/3 din talentul tau, asta e ce sa faci :))

Azi sper sa rezolvi cu lagu si sa-i rupi pe baieti.

Csf, in SF era mai ok, cum am venit in LV pac LAG, asta e, am si PC Slab, rezolv eu cumva incat sa mai un post astazi =))

Daca în sf ai mai mult fps ca și în lv, imi tund parul la zero, după părerea mea cel mai lagos oraș e sf, urmând ls și lv.

Edited by IonuVRS VIP

Asa va străduiți unii și la defend, vai ce se rup unii. Ganditi-va ca e foarte greu să prinzi pe versant, pe ei dau ttb, rdt, vtb și gsb, și noi, nu e așa ușor să prinzi, în plus, la war nici 25 nu suntem

Salut, uitați un C-HUD de la GTA V, dacă vă place nu ezitați să îl folosiți.

Link Download: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/50772-gta-v-hud-v0925-next-gen-edition.html

Poze/Video:

Îl folosesc și eu și sunt mulțumit de el.

Și încă ceva, un băț de unică folosință ”rifle” 3PEIL2d.png

Edited by Kinderr ZEW