Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata! Incepand de astazi, voi venii doar cu /fall pe turfuri sa fac si eu secundele si poate un +1, +2. Daca Spawn ma roaga sa imi bag demisia asta voi face.. Nu mai am laptopul din motive personale asa ca voi intra pe calculatorul cel vechi.

, din pacate nu s-a ars, mai bine ardea. Laptopul era al surorii mele si mi l-a luat pentru ca ea nu mai avea calculator la ea acasa. O javra de femeie.

Edited by Aditssa ZEW

, din pacate nu s-a ars, mai bine ardea. Laptopul era al surorii mele si mi l-a luat pentru ca ea nu mai avea calculator la ea acasa. O javra de femeie.

Ce-ai cu Elena ma????

Si eu ti-as lua PC-u la cum te comporti.

Buna dimineata! Incepand de astazi, voi venii doar cu /fall pe turfuri sa fac si eu secundele si poate un +1, +2. Daca Spawn ma roaga sa imi bag demisia asta voi face.. Nu mai am laptopul din motive personale asa ca voi intra pe calculatorul cel vechi.

Buna seara, ce faceti? Poate luam si noi maine 4/4, daca eram mai organizati si mai multi pe turf la warul cu RDT ii bateam, dar asta e, maine.

Apropo Aditssa, ai pc mai bun decat acesta al meu(al meu tot slab e) - Procesor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz 2.66GHZ, 1 gb ram si placa video 256, il mai bun de atat? Eu folosesc moduri anti lag, daca vrei, ti le dau sa poti juca mai bine, imi lasi quote daca e ceva.

Buna seara, ce faceti? Poate luam si noi maine 4/4, daca eram mai organizati si mai multi pe turf la warul cu RDT ii bateam, dar asta e, maine.

Apropo Aditssa, ai pc mai bun decat acesta al meu(al meu tot slab e) - Procesor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz 2.66GHZ, 1 gb ram si placa video 256, il mai bun de atat? Eu folosesc moduri anti lag, daca vrei, ti le dau sa poti juca mai bine, imi lasi quote daca e ceva.

Printule sa iti traiasca tot neamu` ba!! Eu am un pc la fel de slab ca al tau Intel Core 2 Duo CPU, 2.20GHZ 2.20 GHZ, 2gb ram si placa video integrata de 256( la fel ca a ta). Daca se poate sa imi dai si mie modurile si sa imi creasca putin FPS-ul ar fi perfect. Ne auzim pe samp, nu dau skype aici/ Poti sa imi dai link aici.

Edited by Aditssa ZEW

Salutare, peștișorilor ! Bine v-am găsit, de azi sunt noul vostru coleg. Sper să ne înțelegem de minune și să facem treabă bună !

#SoutherPimps

, pe asta o folosesc eu şi trag destul de bine cu ea.

Nu mai faceţi posturi aşa scurte şi inutile, asta în cazul în care nu vreţi să fiţi sancţionaţi atât pe forum, cât şi în joc.

Si ce vrei ma sa scriu? Intreb si eu ce mai face lumea, vrei sa o dau in abureli pe aici ca sa scriu mai mult? -1!

, ce scrii aici, scrii cu rost.

• În topicul de discuții între membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

Așa wars să tot prinzi:)))) Foarte ușor, felicitări Skyrim și kdZ pentru best. Skyrim l-ai luat ușurel, dar kdZ... Bravo, bravo.:)). Ne vedem mâine amiază, o seară frumoasă tuturor. Apropo, atacați și voi ceva p-acolo, să avem treabă mâine.

Edited by Karim xD