Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Mai esti post hunter :)) ?

Nu am fost nici o data, doar ca aveam pica pe unul si pe altul.Asta era pana la lvl 40 cand eram mai nab acum nu prea mai imi arde de prosti, ai mai vazut posturi d-alea aiurea facute de mine?

@, N-am stat sa caut dar stiu ca acum vreo 2 ani erai cel mai hater player de pe server.

Ni ca m-am gasit si pe mine http://forum.b-zone.ro/topic/8024-national-guard-raporteaza-un-membru-report-a-member/page-360

Hoho soryy boss e din may 2014 s-au schimbat multe de atunci si bine spus eram.A ca sa inteleg ca si acum ma urasti pt ca iti faceam posturi acum aproape 2 ani, e absurd si sa mai inteleg ca nu ma lasi sa intru in pimps sa va ajut, ok lasa ca ma duc in alta mafie

Edited by AIM K0rS VALOARE

@, N-am spus asta, doar te-am intrebat daca ti-a mai ramas frustrarea aia interioara de atunci.

Te rog sa nu ma jignesti si nu numai am nimic din acel comportament m-am schimbat in caz ca nu se vede.Daca vom fi colegi vei observa ca nu sunt asa cum ma stiai tu si ii poti intreba pe toti cei care ma cunosc

Edited by AIM K0rS VALOARE

@, Nu ma provoca, ca-mi pun besturile pe forum(sau ma rog, o parte din ele).

M-am traznit de tot si de azi incep sa joc fara nici un mod, nici macar pe tinta sau sensivityfix, ar trebuii sa incercati si voi.

Uitati-va si voi ce bine da hemul fara nici un mod, respect pentru tipu' asta:

Edited by Express din PLANTE

, sunt deja 4 învoiri dintre care 2 respinse. Nu cred că o să ne facem 38, în orice caz, sancţionez absenţele tuturora, excluzând ale celora învoiţi. E ultima zi a săptămânii, nu prea ai ce să faci, altceva.

Bine ma, 2 waruri pierdute la runda 7

Nici influenta sa jucam nu putem, la Military nici nu era terminat waru' dar deja stateau 10 AFK in HQ.

Poate luni luam ceva, salut.

Eram 100% sigur ca o sa avansati si o sa pierdem.

Daca stateati la apartamente era warul castigat, dar asa e mafiotul de pe b-zone, exista puncte care lipsesc din creier, IQ-ul pe acest server este scazut.

Nu vă mai daţi demisiile pentru că pierdem nişte amărâte de waruri. Ce-ar fi dacă mi-aş da-o şi eu, aşa? Trebuie să fiţi mai optimişti, teritoriile vin şi pleacă. Dacă (,) câştigam warurile cu Red Dragon Triad de ieri, poate le pierdeam luni sau invers. O să vină şi rândul nostru, o să vină şi rândul lor, asta e balanţa. Depinde de noroc, gândire, experienţă şi ascultare.