Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cam pana aici cred ca a fost baieti, v-am fost alaturi cat am putut, o spun si o voi repeta de 100 de ori, NU SUNT CODAT. Eu am jucat doar o data la paint pe rivala cu cod, fiind prima oara. Stii cum e, "sa vezi cum este". Dupa banul permanent, am venit aici, si n-am mai atins vreun cod. Stiti pentru ce am fost banat? Pentru ca mi-a gasit cu osf "renkoEXE.rar" in downloads, dar prieteni, aceea a fost doar o cautare de la alt TW, nici nu m-au lasat sa le zic in cerere unban, pur si simplu mi-au aratat dovada si au inchis cererea fara sa mai zic ceva. Sunt scarbit, si pe langa asta Kelton are pm dezactivat, iar Rey nu raspunde de 3 zile la pm. Karam a patit la fel, dar ce sa zic, cand esti vanat de admini, esti vanat si gata. Succes, daca voi apuca sa vorbesc cu Kelton in legatura cu asta, cine stie, poate iau unban si ma baga inapoi cu rankul si zilele mele, nu mi se pare corect totusi zic eu. Cam asta este evolutia banurilor: 3/3 - ban, 3/3 run - ban, nu filmezi - ban, filmezi - ban, joci bine - ban, esti online pe bzone - ban. Viitorul? Nu stiu, sa vedem daca va exista unul :)

Ce ai facut ma Druid? Te-au banat astia? Theliar ala este mare vagabont, si pe mine m-a tinut vreo 30 de minute la teste..

Hai bai baietii ce faceti? Ce a fost SP si ce'a ajuns... Pacat de aceasta mafie cu traditie. Sper sa o ridicati in scurt timp.

Da-i ma ca nu mai pot cu astia. Mi-a gasit cu osf "renkoEXE.rar" in downloads, ca am avut acel fisier cica in descarcari, dar a fost doar o cautare si apare. Astia nu stiu sa faca TW dar totusi ne baneaza. Si daca as fi avut eu asta in descarcari, de ce n-a gasit nimic in Last Activity? De ce n-a gasit vreun rename la un folder d-ala? DE CE NU A GASIT FOLDERUL (Arhiva defapt) ALA?