Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine, 06/06/2017, sunteti OBLIGATI sa fiti prezenti in HQ la ora 20:00 pentru 4 war-uri foarte importante. Daca nu puteti ajunge puteti pune o cerere de invoire. Accept maxim 3 invoiri cu un motiv bine intemeiat.

imgpsh_fullsize.thumb.png.7e36b84bc1df2aea9708e64b2c7b2d8a.png

Edited by Mykes TSA

6 minutes ago, Mykes TSA said:

Maine, 06/06/2017, sunteti OBLIGATI sa fiti prezenti in HQ la ora 20:00 pentru 4 war-uri foarte importante. Daca nu puteti ajunge puteti pune o cerere de invoire. Accept maxim 3 invoiri cu un motiv bine intemeiat.

imgpsh_fullsize.thumb.png.7e36b84bc1df2aea9708e64b2c7b2d8a.png

https://www.youtube.com/channel/UChDPJ2p6l2CSETLyibYO4oA

@GF iRazor In primul rand, faza cu crashul :)) va spun si o sa va spun in continuare ca nu doar voi luati crash, si SP si Avispa si RDT si TTB si toti iau crash, nu mai vorbi aiurea daca nu stii ce se intampla  si in alte gang-uri, nu doar RDT ;) in al doilea rand, ca sa castigi un war iti trebuie si membrii buni, nu doar de umplutura care iti vin la war si fac -5, -10, spui ca suntem codati, majoritarea playerilor din SP joaca din 2013-2014 in gang-uri, au experienta ;) 

pai ba pasnicule, in primul rand nu doar tu primesti crash cand pui tinta pe cineva, crezi ca azi doar de la tine primeau crash ? Nu e singura data cand aud ca primiti crash si noi am primit si nu cred ca exista un mod in care daca pui tinta pe cineva primeste crash, si in al doilea rand, da frate nu intra oricine aici, daca vrei sa faci un team frumos si cu care sa nu pierzi aduci membrii care rup + ala nu pasnici cum aveti voi, hai mai usor cu suferitu si mergi la somn.

Edited by Mykes TSA

Postez aici ca sa nu iei warn, ca am vazut ca nu vrei sa vii la noi la discutii :)) Sper insa nici eu sa nu iau warn. Stiu ca toti luam crash, sunt constient ca peste tot exista jucatori cu multi, multi ani de experienta in mafii si cu antrenament in spate, dar de la experienta si antrenament pana la dat prin pereti si situatii total dubioase, nu te supara, dar este cale lunga. La capitolul cu team-urile nu poti spune ca nu am dreptate, este o realitate dura ce se vede foarte clar pana si in gangul tau. Stiu si ca avem multi membrii care-s paraleli cu gangurile, scorurile de la warurile de astazi, si nu numai, spun multe. Una e sa intri 1v20 si alta e sa te duci 1v1 de 20 de ori si sa nu poti scoate macar un kill, chit ca e furat si ala.

@Mykes TSA nu vad de unde-ti vine indignarea asta, nu m-am adresat tie, am vrut sa vad parerea lui vtmb, dar o sa-ti spun si tie ce i-am spus si lui, de la crash-uri ocazionale pana la situatii dubioase sunt mile departare. Si nu-mi spuneti ca n-aveti nici unu cod, ca stiu personal persoane si de aici si din Avispa care mi-au spus clar cum sta treaba. Aveti si voi membrii care stau degeaba pe garduri, nu poti sa-mi spui ca la voi intra doar VIP-uri :)

@Anndi acum m-am uitat la live-ul tau, cand "iesise codatu" luasem crash :) Bani de la war yok, si daca stau sa ma gandesc bine, si mie mi se pare dubioasa secunda aia acum ca m-am uitat la ea din alt unghi :)) No hate tho, v-am uscat de pe cladirea aia :* Noapte buna si fara warnuri ca doare! =))

Edited by GF iRazor

Baieti, scz pt azi, m-am grabit sa ajung de la meci acasa, am ajuns, da' a picat curentu'. Mare furtuna ce a fost in VL. Am reusit sa intru la un moment dat, dar aveam ping urias, fiind conectat la netu' de la telefon, am facut 0-3 parca cu Avispa pe hq. Revin maine in forta, promit :)) Va pup, ne vedem.