Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

hey hey hey 

cine nu da like, comm si subscribe e gay ; a da clipu e mai mult pt tiganii care ma fac codat :D

Edited by SteffyKiNG

22 minutes ago, SteffyKiNG said:

hey hey hey 

cine nu da like, comm si subscribe e gay ; a da clipu e mai mult pt tiganii care ma fac codat :D

Vreau si eu modurile alea sterse

4 minutes ago, Chad ToV said:

Vreau acum ala =))) se poate bro?

Eeee acum si tu lasa ca il ai maine pana la wars cred. In cel mai rau caz cauta hapleaaa gta3.img low, numai ca al meu are si vegetation off si rifle ifp

Just now, SteffyKiNG said:
6 minutes ago, Chad ToV said:

Vreau acum ala =))) se poate bro?

Eeee acum si tu lasa ca il ai maine pana la wars cred. In cel mai rau caz cauta hapleaaa gta3.img low, numai ca al meu are si vegetation off si rifle ifp

Lasa ca imi scot singur texturile, sau o sa caut ceva pe la Justin, ma bag sa-mi fac o tinta si un hud misto.

Adversarii nu sunt slabi, sunt foarte putini. Nu uita, astazi era sa ne-o luam la TTB datorita locului ala. Astia de rank1 inca nu asculta ordinele, le spui sa se retraga iar ei nici nu te baga in seama. 

Btw, sa aveti un weekend placut. 

Să înceapă ce doresc. O să le fim un adversar pe măsură. Știi, m-aș simți mai bine dacă s-ar juca curat, fără niciun cod, să jucăm cinstit să să ne distrăm, ar fi foarte frumos! Oricum, mâine trebuie să ascultăm de Silviu si Văru' si Andi (mai putin). Nu trebuie să intrăm în ei (știu că asta o să faceti deoarece orgoliul vorbeste, vreți să arătați că sunteți buni). Nu este chiar așa, trebuie să stăm retrași si să-i batem pe gândire. Stiu c-o să fie bine, așa-i @AIM SylvyuGoogle YAMAN?

Ahaha. Am ajuns pe BL la RDT (fara sa stiu), nu l-am platit la timp si repede baietii care n-au loc de mine (iar) au observat asta si pac, post si = 3/3.

Eu am jucat numai pe TURF http://imgur.com/a/P7qfc , ei doar pe RPG. Doar asa ma pot dobora.

Va pwp pe toti de aici si ne auzim. Imi pare rau..

Test TW.png

Edited by AIM SylvyuGoogle YAMAN

6 hours ago, AIM SylvyuGoogle YAMAN said:

Ahaha. Am ajuns pe BL la RDT (fara sa stiu), nu l-am platit la timp si repede baietii care n-au loc de mine (iar) au observat asta si pac, post si = 3/3.

Eu am jucat numai pe TURF http://imgur.com/a/P7qfc , ei doar pe RPG. Doar asa ma pot dobora.

Va pwp pe toti de aici si ne auzim. Imi pare rau..

Test TW.png

Sper sa te intorci nevasta :(