Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

10 hours ago, PhaXSilentTSA said:

luptati ba sa nu faceti Southern Pimps de ras

Hai SP sa ne 'revenim' 

20 hours ago, ShowKing said:

Baietii astia am fost mai mult nu cred ca putem face asta a fost am tinut piept cat am putut asta care vreti veniti in VDT daca ia mkyes lider eu mai stau pana la 14 zile CIUS !

esti cioban fiert daca pleci...

Bai astia, liderul cu subliderul (sylvyu), daca aveti functii si arme bune, veniti la war sa le folositi. Nu lasati mafia in 20 de membrii si pe voi sa va doara in cur. Am mers la war astazi ca sa ma chinui sa castig cu RDT si sa pierd cu Avispa pe paramedici de la scorul de 6-0, ma? Pai mai bine ma duceam in Avispa, macar stiam o chestie, am crezut ca vreti sa faceti ceva. Observ ca nu, de miercuri sa va descurcati fara mine. O sa va plece multi in felul asta. Liderul nu l-am mai vazut la waruri de 2 saptamani, tot decand am intrat nu am vazut o evidenta de waruri. Asa conduceti voi o mafie? Asa vreti voi sa luati un oras? Luati fratii mei, dar nu cu mine.

Bine a zis Newlife cand s-a lasat, "RAMANETI CU CODATII". 

Ei bine, sa ramaneti cu codatii cu codurile lor sa va mance nervii, eu v-am lasat pentru totdeauna. Ma pis pe el joc, am 21 ani si stau cu putoi de 14 ani sa-mi comenteze dupa ce imi dau cu codul.

Adio, CHECK DEMISII! Poate ne vedem pe alta comunitate care are Anticheat valabil, sa vedem acolo care pe care, nu dau nume ca fac reclama.

Edited by Anndi

Muzzy, gata frate. Cred ca e prima oara cand lipsesc de cand sunt aici.. nu e momentul sa cada totul pe mine. In legatura cu Varu da, a lipsit mult.. i-am spus si eu ca o sa ii sara in cap membrii din cauza absentei consecutive. 

Din cate vad voi ati fost 22 si ei 30. Totusi, felicitari pentru primul war. 

De maine intru si eu si fac evidenta zi de zi pana vineri, promit! Unii deja o dau in nesimtire cu absentele.

Anndi, calmeaza-te si tu.. macar pentru inca putin timp. Seara buna.

4 minutes ago, AIM SylvyuGoogle YAMAN said:

Din cate vad voi ati fost 22 si ei 30.

N-ai inteles-o, avem si noi niste specimene care au aparut peste noapte in factiune, si vor sa-si etaleze si ei codul in fata celor din Avispa, si pe mine ma amuza in ultimul hal. Si pe alta parte ma enerveaza, dar cu enervatul o las mai moale, ca nu mai pun la suflet. Am venit sa ma distrez, in mare parte nu ma enervez cand imi da unul secunda, ca e greu sa mi-o dea. Revenind la subiect, ai nostrii oameni au incercat sa-si etaleze "talentul" in fata celor din Avispa, ceea ce au uitat "talentatii" nostrii e ca ei sunt mai multi "talentati", IAR NOI SUNTEM 20 IN P**A MEA, D-AIA NU O SA FITI NICIODATA NIMIC FARA CODUL ALA DE CACAT. Dovada ca sunteti prosti si aveti cod, e ca nu stiti sa va pozitionati pe cacatul ala de mapa, va lasati descoperiti. Unde va credeti vere sa va duceti sa omorati voi singuri, ba baieti ba, aici nu suntem in filmele alea cu Stalone. Aici suntem la war, fie ca sunt codati, fie ca nu. INVATA SA TE POZITIONEZI PE HARTA AIA, nu te trezii tu, marele Smecher al cacatului sa te duci singur. In seara asta am avut parte de ceva ce n-am mai patit decand jucam in ELC in 2014. Sa pierd un war de la 6-0. Daca vreti sa luati orasul, ascultati mai intai. CU ALTE CUVINTE. DACA VREI SA FI ASCULTAT MAI TARZIU, ASCULTA SI TU ACUM. STAI LA RAND IN P**A MEA. Va duceti voi smecheri 10 oameni in 20 de codati, la ce te asteptai? Sa-ti puna covorul rosu ca sa-l omori? Nu, iti arde o secunda de te pisi pe tine, apoi vi si plangi pe /f ca are cod.

Aici mi-am incheiat discursul. Ultimul post aici, miercuri am demisia pusa.

Momentan nu au ce le face la codati.. din cate se pare.

Am lipsit si eu o zi si deja 5 demisii. Aia e. Dar sa stiti ca orice batalie are si infrangeri, nu numai castiguri. Cum si noi am batut avispa in ls cand noi eram 35 si ei 20... asa si ei acum. Nu inteleg de ce va plangeti referitor la membrii online. Sunt zile si zile. Nu poti sa legi pe nimeni de scaun ca sa intre la waruri. In fine.

Multumesc celor care ati venit aici si succes in ceea ce v-ati propus.

On 10/1/2017 at 1:39 PM, AIM Kappa said:

@PhaXSilentTSA Nu ne ajuti si tu ? :)). Ce mai fac baietii ? 

V-as ajuta, dar nu mai am placa video si nu pot filma, vine si bacu' ala greu, deci nu-mi permit sa mai stau pe sa-mp, plus ca experienta mea nu prea va ajuta acum cand trage codul, nu jucatorul. E urat totusi ca pana si codatii se plang de codati. ;))

Vă întrebați unde e interesul la noi, ăștia de rank 1, 2, 3. Eu nu văd interes la rank 4+, deloc. Ăștia din TTB, RDT, VTB cum pot să prindă un atac? Sunt mai puțini rank 4+ pentru atac decât noi, ăsta e interesul vostru pentru atacuri. Nu există să nu prindeți atacuri, sunteți 10 și degeaba aveți rank-ul ăla, unii dintre voi.

Ba' da usor mai renuntati ma, mai avem 5 turfuri pana sa luam lv-ul si voi va dati demisia ca am pierdut cand eram 23 la war si aia erau tot 23 si mai au si cod si a fost putina diferenta.. e greu sa mai ramaneti macar saptamana asta poate luam si noi lv-u macar? Credeti ca in verdant nu o sa dati de aceeasi avispa? 

Edited by tuddypwnz

Salut, eu sunt noul vostru coleg, poate spuneti ca 'asta e nebun' a venit intr-un gang in cadere totala. Insa mie in totdeauna mi-au placut provocariile, ar fi bine sa stati la attack si sa veniti la waruri, in momentul de fata nu avem absolut nimic de pierdut.