Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@GF iRazorROYAL , Sincer? Nu imi pasa mie de ce pact aveti voi, copilu' ala imi sufera ca ma omoara cand stie ca mereu cand ma vede fuge de mine pe turf, sa se invete minte sa nu o mai faca pe smardoiul cu mine cand ma omoara si el odata, eu fac doar la cine merita, puteam sa le dau azi 7-8 fw-uri, dar numa astuia o sa ii dau pana se invata minte. L-am mai iertat odata inainte sa ia r4, totul era ok si ma omoara si el o data si imi spune culcat? Si daca e sa faceti la altcineva post, o sa va umplu' si eu, nu e problema, daca aveti ceva cu mine, imi faceti mie post, daca aveti treaba cu altcineva o sa am si eu. 

Edited by tuddypwnz

Poate sa ia cate FW-uri vrea, nu asta-mi e problema, e rank5, il doare la palarie de un FW. Dar ma doare pe mine mai tare. Cu Varu am vorbit o treaba, eu m-am tinut de cuvantu' meu pana acum, am pretentia la acelasi lucru. Si mie mi se sufera zilnic ca am cod si ca-s o petarda mergatoare, nu ma vezi facand posturi.

Edited by GF iRazorROYAL

Ma scuzati ca postez aici, dar este o urgenta.

Irina Naidin, eleva in clasa a XI-a la un liceu de top din Craiova a fost diagnosticata cu cancer osos si are nevoie urgenta de o operatie chirurgicala in Franta cu costuri uriase de 75.000 de euro pana vineri. Oricine doreste sa doneze o poate face in conturile bancare urmatoare:

RO66BRDE441SV15372824410 – cont în euro

RO70BRDE441SV15372744410 – cont în lei

Orice fel de ajutor este bine venit. Nu uitati, banii trebuie stransi pana vineri deoarece atunci este deadline-ul.

Puteti verifica asta, toata Craiova strange bani pentru Irina, puteti verifica usor pe facebook la orice tine de Craiova sau cu un singur search pe google.

@AlexWARMACHINE, Multi, retrage frate post-u ala, eu abia m-am chinuit sa ii scap pe astia si acum ai inceput tu, raulen nici macar nu are treaba cu noi si nu abuzeaza, dupa cum vezi si tu nu a murit intentionat ca nu s-a aruncat, doar a fost o intamplare, nu are rost sa ne batem pe rpg, o sa ne facem si noi ~40 si o sa vezi ca ii batem fara probleme pe turf, nu pe rpg.