Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi pare rau ca postez aici si si prea tarziu , dar doar acum am vazut.Florin crede-ma ca de cand am intrat eu [e serveru asta , poate ca nu stiam eu prea multe dar pana la urma am invatzat , am intrat la tine in factiune si mi-ai aratat ce este respectul , respectul il capeti prin fapte , si tu ai tot respectul meu si altor playeri care chiar te cunosc si au fost al tine in factiune , sincer chiar ai avut o organizare buna , vedeam si eu pe la lvl 1 la live-uri ca Paterno era pe primele locuri clasata , si imi pare rau ca si acum a doua oara am plecat , ai facut o treaba foarte buna , si ai organizat mafia asta foarte bine , chiar daca eu sunt in Hitman , tot imi pare rau pt tine , esti o legenda , cel putin pt mine , si am vazut si prima oara cand am intrat ca ai avut incredere in mine si ma puneai mereu in echipele cele mai bune si imi dadeai multe sfaturi si cum sa trag si multe altele , sincer chiar imi pare foarte rau pt tine , toate respectele mele , inca odata , imi pare rau ca am postat aici.Bafta in continuare Florin Edited by ShiNy

Orice membru Paterno este bine venit sa posteze un mesaj atat de frumos la aceasta rubrica care v-a ramane pentru Florin prima sa viata pe B-Zone, daca vreun membru Paterno are ceva de spus impotriva sa o faca acum sau sa taca !