Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

neata la toti baieti.... ce faceti? imi pare rau k asa inactiv.... dar la mine s-a inceput scoala (Basarabia),numai seara voi fi pe SA:MP.... Si 2 zile nu am avut net. . . De de bine va e voua ca incepeti pe 13 :D

Salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeeee >:D<<'>

Edit:Si eu am inceput scoala ATI , ma rog pe la orele 1, 2 max 3 in sus voi fi on ;)

Edited by Rydder

delux ceai facut de ai luat ban ? mama ce ma enerveaza nabu de cr1spy ... posturile impotriva membriilor lui care se vede clar ca fac dm aiurea lea modificat pe toate :)) doamne ce nab asta nici rank 1 la medici nu merita da lider ... :)) cred ca asta e gafa vietii lui alin

O sa vorbesc cu spawn despre asta sau mai bine vorbeste dubliss.Eh cica bug abuse.Am ban 1 zi :|

NUMI VINE SA CRED ESTE IMPOSIBIL IMPOSIBIIIIIIIIL DOAMNE AJUTA UITTIVA LUMEEEE E DE NECREZUT http://www.castiga.in/membrii.php?id=20173

Promovarea de site-uri

Acest lucru nu va fi, în nici un caz, tolerat. Dacă doriţi să devină un afiliat, vă rugăm să contactaţi un administrator prin PM. Noi nu toleram membri ce posteaza link-uri către orice forumuri / site-uri : SA: MP, CS, concursuri, ... etc. Postarea de link-uri către site-uri concurente va duce la o interdicţie de instantanee(ban).

Ba pe bune sunteti nesimtiti . Ai merita un suspend/ban vali . Terminati odata cu mesajele astea mai ales ca-s moderator .

Edited by delux23