Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Black , ai stat 12 zile din 14 in paterno nu cum zici tu 2 sapt si cateva zile , am verifcat la logo`uri (de curiozitate pe ca eu am intrat cu o zi inaintea ta sin inca nam 2 sapt)

29.08.2010 16:58 BlackLove a intrat in factiune

28.08.2010 22:01 Rydder. a intrat in factiune

de pe 29 pana azi sunt 12 zile ;) nu ai cum sa fi stat 2saptamani si cateva zile , eu am luat 60/60 fp si am stat la fel 12zile din 14 te sfatuiesc sa retragi , ma rog , sper ca team ajutat .

Edited by Rydder

X( ce drak se intampla aici X( atys ce drak ai facut de pleaca blacklove X( ? chiar asa mitocan esti ? doamne nu vei avea viata buna de acum inainte iti garantez iai gonit "gagica" lu ecleru te omoara ala ...

Blacki nu pleca pls dar drak pe ala nul baga in seama

Ce din cauza mea mai femeie , tu suferi cu capu rau de tot . Mai bine taceai , de cate ori te puteam zice lui Dubblis ce faceai ? o data ti-ai cerut scuze in rest ti-ai batut joc . Si

ncer eu ma bucur ca pleci . Bafta

Nick: BlackLove

Level: 12

Rank: 1

Vechime: (cat timp ai stat in factiune) 2sapt si cateva zile

De ce doresti sa pleci din Paterno family?: DiN CAUZA lui AtySS

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Paterno family pt minim 2 saptamani: Da

Alte precizari?: Succes in continuare