Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Re all. Back de la liceu, mi-am umplut burta si sunt gata de samp :>. Am doar la chimie de invatat pt maine.

Bha ziceti voi liceu de tocilari, dar avem: in pauze la boxele de pe holuri muzica za'best, automate de suc, de ciocolata, de cafea/ceai... :> eheee visati voi la asa ceva la liceu :D. Si in ultimele 5-10 min de info/TIC ne si lasa pe net/mess :D eheee liceu greu dar merge bn trb.

Helau

De cand nu am mai trecut pe aici ehee am pierdut vreo 10 pagini :))

Marfa ideea cu 3 abs la antre=FW, dar o idee misto ar fii asa:

iei o abs. ca ai lipsit si data viitoare cand vii la antre sa se anuleze abs. :X

DrugRO said:
Helau

De cand nu am mai trecut pe aici ehee am pierdut vreo 10 pagini :))

Marfa ideea cu 3 abs la antre=FW, dar o idee misto ar fii asa:

iei o abs. ca ai lipsit si data viitoare cand vii la antre sa se anuleze abs. :X

Si eu zic la fel, ca na... pnm a inceput Scoala, de unde atata timp pentru sa:mp ? Teme, teme si iar teme, mai ales daca unii dintre noi sunt si la licee bune ... E doar un JOC .. fw fw fw... numai asta aveti in minte :( ... Ma rog cum vreti voi... dar nu puteti face treaba asa, cu fw,fw,fw, pentru ca a inceput scoala, numai e ca in vacanta... !

back home, ce faceti dragi colegi, imi cer scuze ca nu sunt prea activ dar sunt la o clasa de mate-info tare de tot si am mult de invatat, voi incrca sa intru cat mai des, in weekend voi sta mai mult!