Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Succes,Din cauza unor probleme :)) am facut sedinta mai devreme,cei care trebuia sa ia rank azi vor lua maine.

Urmatoarea sedinta va fi cea mai importanta de pana acum.Cine nu se va prezenta fara un motiv bine intemeiat va primi uninvite,la modul cel mai serios.

Da a fost sedinta cei care trebuia sa ieie rank up vor lua altadata, va trebui obligatoriu sa va prezentati la urmatoarea sedinta, Familia de assasini va trebui sa isi faca treaba mai bine treaba. Cei care sunt adepti jocului de barbut vor trebui sa joace pe sume mai mici de bani si nu pe proprietati/masini, din cauza unor neplaceri creata de 2 jucatori nu dau nume.Cam atat sa intamplat in mare la sedinta :D , Bravo celor care au luat rank up.

Edited by Flav1u

Gresit, avem voie barbut da pe sume mici, nu pe proprietati/masini pers. etc si a zis dub ca toti asasinii au primit un avertisment

A si inca ceva la fazele de genul "butule, nabule ba fa" etc direct FW

Edited by DrugRO

Gresit, avem voie barbut da pe sume mici, nu pe proprietati/masini pers. etc si a zis dub ca toti asasinii au primit un avertisment

A si inca ceva la fazele de genul "butule, nabule ba fa" etc direct FW

e bine ce am zis si eu :)) ca eu am scris mai mult :))

Edit: ma chinui sami fac semnatura si dinaia am uitat :))

Edited by Flav1u

asasini daca nu va puneti pe treaba si nu scoateti bani de la cei de pe blacklist va dau afara din grup.Ati scapat ieri cu waru dar ma gandesc cand reluam sedinta,deci incepeti sa omorati ca ma supar.

Re all, back de la sc afk fac teme.

Dubliss sunt whore si detectivi on din parti :)) asta e dak nu ma lasi 2-3 zile sau 1 sapt sa fac skill la detective..