Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

buna idee!

renuntati la arms dealer whore si luati paper boy si pizza boy =))

aia cu teritorile iam zis de mai multe ori si nu vrea.

Miai facut pofta de pizza :)) le dam /tie si ii obligam sa cumpere ziar :))

Problema la teritorii ar fi ca nu or sa mai existe aliante .. :)

Edited by Flav1u

re all. Back de la sc

Ms baieti.

Flaviu deci am ras in hohote "le dam tie si ii obligam sa ia ziar" =)):)) OMG...

Deci eu zic sincer, pe zi ce trece devenim factiuni de pomana... Si ar exista aliante, daca nu ne certam si impartim cu Barzini LV, noi luam zona noastra si ei pe a lor nu cred ca vor fi conflicte. Trebuie doar sa continuam sa fim prieteni.

Eu a probleme cu calcu si cu samp-u ... intru si imi iese, o sal instalez iar

Faza cu dm-u oricand ne intalnim ar duce la multe injuri jigniri etc. Dar faza cu teritoriile ar fi o idee foarte buna ca in momentele astea chiar nu au nici un motiv pentru care sa faca WAR (poate doar 4 fun) adica nu castiga mai nimic

Castigam noi 200k ca e darnic dub :)):X dar ca mafie nu ai nici un castig poate doar respectul

Edited by Flav1u

Ms again DrugRO.

15 :) flaviule

Bn hai sa lasam faza cu DM oriunde, macar cu teritorii sa bage frate, sa avem voie :| RazR asta nu le aplica ca cica le copiem de pe alte sv :| Daca alea sunt mai RP cum sa nu le iei si sa nu le propui sv tau? Chiar si GodFather e mai RP, si Freeroam :|...sau Cops'n'Robbers :|

Nu vad ce are de pierdut daca va face asa... noi o sa ne distram si ei o sa fie fericiti+ca poate se va mai face vanzare la cont premium etc...

Salut all!

Sa cresti mare evghin

Totusi te contrazic Razr nu are nimic de pierdut + ca are peste 100 de jucatori la orice ora serveru

El ce ar avea de pierdu ? doar atat ca ar face sv mai reusit ar iesi chiar frumos 8-> sa le rupem gatu celor din LS :))

Ar fi bine..dar sunt contra , nu mi-ar placea pe harta tot de-o culoare de la fiecare mafie ...majoritatea serverelor au asa.

ma u nu ai inteles bine nu sa fie colorat pe map la noi la hq cu roz si la teritoriile cucerite

adica de exemplu corleone are un teritoriu ( ex : gara SF) acolo va fi colorat in negru iar noi merem sa cucerim teritoriul ala , daca il cucerim se va face roz ... acum ai inteles ?

Da asa cum e si in san andreas cu gang - bangurile

Poi si cum or sa se aleaga teritoriile la incpeu o sa fie impartit lv-u in 3 ? jumate roz jumate verde jumate negru ?Sau na nu stiu ..

Sau ar mai fi o faza ca doar membri mafiilor sa vada Teritoriile nu si civilii

NB all !

Hai sa va arat ce se intampla seara la hq..mai bn zis noaptea , am pus si /time sa se vada cand s-a intamplat :

1. http://img.b-zone.ro/images/11008057938311355609.png

2. http://img.b-zone.ro/images/16850378014570775405.png

Nu vi se pare cam ciudat hq'ul :))? ..cam gol :|

Tipic :)), ce sa zic.

Edited by Flav1u