Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Evghin tocesti?...Da nene dar unii dintre noi suntem prea sictiriti de generala ,da`poi liceu :)) cred ca la liceu ma duc la 1-2 ore pe zii...daca acuma ma duc maxim la 4 ore pe zi =))

Oricum noapte bune celor care s-au culcat :P

Evghin tocesti?...Da nene dar unii dintre noi suntem prea sictiriti de generala ,da`poi liceu :)) cred ca la liceu ma duc la 1-2 ore pe zii...daca acuma ma duc maxim la 4 ore pe zi =))

Oricum noapte bune celor care s-au culcat :P

la liceu sa te duci la 2 ore pe zi ? daca te duci la un liceu bunicel ... iti spun eu ca daca faci absenta nu prea o sa tregi clasa ! =))

esti nab nfs world e o combinatie de carbon si most wanted cu grafica de 2010 care se joaca online, asta in cazu' in care nu stiai....si in al doilea rand da-ti 2 palme :-W

Edited by DrugRO

esti nab nfs world e o combinatie de carbon si most wanted cu grafica de 2010 care se joaca online, asta in cazu' in care nu stiai....si in al doilea rand da-ti 2 palme :-W

:))) am jucat si eu nfs word ba chiar din prima zi din care a aparut dar nu mi-a placut m-am plictisit in 3-4 zile ...

EDIT : grafica de 2010 ? :)))) nare grafica nici de 2007 pentru ca este facut sa mearga pe calculatoare mai low si cere foarte putin in jur de

Cerintele pentru WORD ( cu toate date la high)

Processor : Intel Core 2 Duo E2140 at 1.6 GHz / AMD X2 4000 at 2.1 GHz

Video Card : 256 MB VRAM – NVIDIA GeForce 7800 GTX / ATI Radeon X700 Pro

Memory : 1 GB RAM

Hard Disk : 3 GB of free Hard Drive Space

iar Hot Pursuit (la low)

Intel Processor - Core 2 Duo E6700 2.66GHz

AMD Processor - Athlon 64 X2 Dual Core 6000+

Nvidia Graphics Card - GeForce 8800 GT

ATI Graphics Card - Radeon HD 3870

RAM Memory - 2 GB

Hard Disk Space - 8 GB

Edited by GlaaaDy