Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta baieti, diseara imi expira ban-ul si iau uninvite...

"Un sublider care`si instiga membrii la DM, si la nesimtire, nu trebuie sa fie sublider.

Las vrajeala cu "am tras un glont in empty" | Din moment ce membrii tai, si cativa Barzini ne atacau de pe stanci, tu ai incredibilul tupeu sa vii la noi la HQ ? /:) | Cum ai trecut pragul, si ai intrat in HQ la noi, e logic sa te omoram.Bafta.

Am iesit, vorbim maine, noapte buna. " ( empty_mdy )

Mi se pare mie sau este vina voasta :-? Eu v-am zis clar sa nu veniti si sa nu ii bagati in seama :-J dar noh voi cum va zice careva in ph "va provocam la war" voi mergeti fara sa va zica lider-/sublider :| Sper sa nu faceti asa si pe viitor...

Ps: ziceti-mi cand v-am instigat eu la DM ? Sau la nesimtire?

Edited by EvghinTheAce

neatza all

evghin lasa frate ca ei sunt tari in gura(fapte nu prea sunt) ca au 2 admini si pot face ce vor.din cauza asta nu e bine sa ai un admin in factiune/mafie pt ca iti iei lumea in cap

Ce sa le ceri frate... Curleune ...nici nu mai merita sa le zici cu O.

Razvan14 - atotsuferitorul "mafia mea, proprietatea mea, sa nu te prind aici ca te omor"

Erduan - "lasa ca se aduna pozele in care imi fura el masina"

allx - "va asteptam la hq nostru, suntem 5 corleone..."

Crek cel mai mult Razvan sufera... asta nu are habar cat de tare va cadea Curleune cu el...face o mare greseala, dar cred ca o stiti cu totii...

bafta all bafta evghin :(( 

ma duc la scoala.. vb deseara ..pa 

bafta all bafta evghin :(( 

ma duc la scoala.. vb deseara ..pa 

Ce sanse mha Drug? E un complot de mare clasa ce vrei sa fac eu acum?

Bafta baieti, Paterno al lui duBliss va fi primul mereu cu toti prietenii mei ;) Hai sa nu traim in trecut, sa ne continuam viata cu rele, cu bune...

Aveti grija la Curleune, nu or sa ezite sa comploteze si contra voastra, eu stiu sigur ce am patit ;) Ar fi prea mare coincidenta sa fi dat /tv pe mine ca rutina...

EDIT: Oaccc imi dai maine /uninvite ca vad ca ban-ul asta numai stie sa expire, trebuia sa expire acum 2 ore X(

My last post here.

Bafta baieti si fete, pateu 4ever...

Bafta DrugRO, brotherlike ;)...

Edited by EvghinTheAce

Nb eu ies maine is off cred ca am teza la romana si tre sa invat bn bn Durg nu ma intelege greist imi pare foarte foarte rau ca a plecat dar nam ce face nu am puterea sa il aduc inapoi depinde de el si e si cel mai bun prieten si nu o sa il tradez

Edited by xGhabyx