Jump to content

Southern Pimps - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mha Excelsior dute mha ia o pastila, bea o apa plata si stai la umbra =))

Nu te simti bn omule, ce ai? Daca te simti nedreptatit reclama-l. Eu cer +10% warn-up pt tn ca dja esti nesimtit =)):))

Ia uite, se scoala Batman-u din el =))...

Suntem mafii, daca voiam te si omoram pt faza aia "ce copii" ...crezi ca in rl un mafiot daca are o urgenta vine si idi da 3.000$ pe masina ta ca sa ajunga undeva? NU! iti trage 2 pumni de te lesina si pa!

Bft all merg la scoala ...

Edited by EvghinTheAce

ba nu mie frica de voi dar dak va ating faceti ca femeile ma bagati in black list..cand ne vedem sa ne omoram intre noi si dak va omor sa nu ma bagati in black list sa va vad dak sunteti smekeri asa

Daca ai fi un copil cat de cat maturizat,ai intelege ca NU AI VOIESA POSTEZI AICI!!

Esti cumva membru Paterno si Oacc nu stie?

Voi cere warn up,pentru posturi aiurea aici.

PS: Noi nu suntem femei,suntem oameni pe picioarele noastre,si maturizati,insa tu esti...copilas...ce sa mai zic.

Salutare all, am venit de la scoala, dar ne vdm pe deseara ca am de scris cva :|

Iote Bruz li excelsior, s-a umflat orezu-n tine baietzas? Iti promot eu ca nu mai iesi de pe BL numai cand iti schimbi contul!

salut,ma scuzati,dar voi intra putit mai rar,astazi(miercuri) si joi ca am mai multe lucruri de facut,si nu am timp sa mai intru,foarte mult,dar va promit,ca odata ce termin voi itra ciar si in acese 2 zile.Multumesc pentru intelegere.

Oacc daca te rog ma poti invoi astazi de la antrenamente?? Numai acuma am ajuns acasa si am ceva teme..Ms mult .Bafta all

Ps : Am facut si cerere in topicul corespunzator.

Edited by toronto