Jump to content

B-Zone Community - Suvenir by Marcus.

Marcus
 Share

Recommended Posts

Efectul este destul de reuşit, însă l-ai stricat cu marginile şi cu textul în sine. Mai bine ai fi scris B-Zone, B-ZONE sau b-zone, dar în niciun caz B-zone. Că tot vorbeam de margini, ar fi mers să ştergi cu soft brush pe lângă text şi marginile să fie "blurate" spre opacitate 0. Încearcă să faci cum ți-am zis eu. Vezi ce-ți iese.

Este frumos , se vede ca sti sa lucrezi.

Multumesc !

Efectul este destul de reuşit, însă l-ai stricat cu marginile şi cu textul în sine. Mai bine ai fi scris B-Zone, B-ZONE sau b-zone, dar în niciun caz B-zone. Că tot vorbeam de margini, ar fi mers să ştergi cu soft brush pe lângă text şi marginile să fie "blurate" spre opacitate 0. Încearcă să faci cum ți-am zis eu. Vezi ce-ți iese.

Din pacate, eu fac o greseala majora, nu salvez fisierele .psd :(. Am sa incerc, ca pe viitor sa fac si lucrul acesta.

Foarte buna lucrarea ta! Imi place mult designul! Probabil vei avea un +1 de la mine!

Multumesc !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.