lexus97 Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Asa cum scrie si in titlu, ofer chirie + o suma de bani periodic ! Sa va explic cum functioneaza treaba: 1. Veniti, stati la mine in apartament in chirie care e 20$ ! 2. In fiecare MARTI, VINERI, DUMINICA, SI JOI la ora 22:00 seara, cei care sunt la mine in chirie si sunt online la ora respectiva, sa ma contacteze si vor primi intre 700-1000$! Celor cu level-ul cuprins intre 2-7 le platesc eu licentele de care au nevoie si buylevel in functie de cat timp stau in chirie ! Pentru asta contactati-ma in joc ! Nu merge sa: luati chirie la ora 21 si la 22 sa luati banii ! Din aceasta cauza cei care stau la mine in chirie ii rog sa faca un screenshot in care sa dovedeasca ca au chirie la apartamentul meu si sa o posteze aici dupa urmatorul model: Numele in joc: Dovada: Alte sugestii: Mai departe veti vedea in poze locatia apartamentului ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioLrickx Posted May 24, 2013 Share Posted May 24, 2013 Eu stau mai mult de 20h / săpt online. Ţie îţi ies mai mulţi bani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexus97 Posted May 24, 2013 Author Share Posted May 24, 2013 Nu toti stau atat si oricum nu asta e intentia mea de a avea bani deoarece am! Si nu ies cu profit ! Vreau sa ajut playerii de level mai mic si pentru mine satisfactia e de a avea cat mai multi chiriasi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.