Jump to content

Suvenir - B-Zone

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

Hai, mă, serios? O tablă ruginită? :))

Destul de inventiv, ce pot spune.

„B-Zone” e scris ok, dar „Community” nu prea se potrivește, părerea mea.

În schimb, te felicit pentru munca depusă și propria creație!

Hai, mă, serios? O tablă ruginită? :))

Destul de inventiv, ce pot spune.

„B-Zone” e scris ok, dar „Community” nu prea se potrivește, părerea mea.

În schimb, te felicit pentru munca depusă și propria creație!

Na, poate daca mai aveam putina rabdare ii faceam si la community ceva .. dar.. n-a fost :))

Nu este nimic original sau frumos aici, ai luat un background de pe google , ai luat o textura de fibra si ai scris b-zone , la community n-ai mai avut 'rabdare' sa tragi un scris peste si sa decupezi cu 'bagheta magica' Nu-mi place de loc.

Nu este nimic original sau frumos aici, ai luat un background de pe google , ai luat o textura de fibra si ai scris b-zone , la community n-ai mai avut 'rabdare' sa tragi un scris peste si sa decupezi cu 'bagheta magica' Nu-mi place de loc.

Stiu, stiu.. daca te-am criticat incerci sa pari interesant, nu esti. Daca ai avea niste termeni din care sa pot intelege ceva, poate ti-as intelege critica.

Si nu, nu e doar o textura de pe google si un scris B-Zone sunt si niste efecte pe acolo dar pe care ochiul tau fin nu le poate observa.Apreciez efortul de a scrie aici, dar nu o mai face.Cand o sa ai o critica cu niste argumente bune te rog sa mai postezi, abia atunci o sa accept criticile.

Imi place cum arata, dar am o intrebare : Backgroundul este facut de tine ? sau este doar modificat ?

Nu, e doar modificat.

Edited by F4L oTo

Foare frumoase lucrarile,dar ''comunity''ala nu pre merge.Cum am mai spus si in alte topicuri de ale tale,legate de design,imi plac foarte mult lucrarile tale,felicitari!

Text style - google.

Background ?

Felicitări pentru munca depusă.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.