Jump to content

Intrebare procesor

Recommended Posts

Nume: Stefan

Ce problema ai?: Nelamurire procesor

O scurta descriere a situatiei: Pai as vrea sa schimb procesorul il am "amd sempron 3400 2.0 ghz processor" Si as dori ceva mai bun sa imi mearga gta 4 si alte jocuri ,Mam uitat pe net si am vazut procesor care era doar un parear mic si eu credeam ca trebuie schimbat cu tot cu aia metalica si cular , Imi poate explica si mie pe romaneste ce trebuie sa schimb sa am procesor mai mare si ce sa cumpar sa imi mearga jocul si cat costa unul,ca nu stiu ce trebuie sa schimb tot ala sau doar patratul ala de apare pe net? Si cat costa unul nou,Daca se poate puneti si niste poze

Screenshot:

Alte precizari:

On 5/28/2013 at 9:19 AM, krocod1lu said:

Nume: Stefan

Ce problema ai?: Nelamurire procesor

O scurta descriere a situatiei: Pai as vrea sa schimb procesorul il am "amd sempron 3400 2.0 ghz processor" Si as dori ceva mai bun sa imi mearga gta 4 si alte jocuri ,Mam uitat pe net si am vazut procesor care era doar un parear mic si eu credeam ca trebuie schimbat cu tot cu aia metalica si cular , Imi poate explica si mie pe romaneste ce trebuie sa schimb sa am procesor mai mare si ce sa cumpar sa imi mearga jocul si cat costa unul,ca nu stiu ce trebuie sa schimb tot ala sau doar patratul ala de apare pe net? Si cat costa unul nou,Daca se poate puneti si niste poze

Screenshot:

Alte precizari:

Salutare, in primul rand spune ce placa de baza ai si ce buget ai sa stim ce sa iti recomandam. Daca tu cumperi un procesor din magazin iti da si ventilatorul cu cooler ( partea metalica ) si ca sa schimbi procesorul dai cooleru la o parte si e un patratel mic, doar ala il schimb si daca vrei schimbi si ventilatoru cu cooler. Spune ce buget si ce placa de baza ai.

Procesorul este pe un socket foarte vechi, 754. Sunt sanse minime sa gasesti altul nou, doar unul second-hand DAR care nu se merita, procesorul tau fiind printre cele mai bune de pe socketul acela. Asa ca ar trebui schimbate placa de baza, procesorul si ramii ca sa vezi vreo performanta.

Pai pe placa scrie N13219 ASUS

PS: Dumbo eu vreau sa schimb procesoru sa mearga gta nu vreau sa schimb placa de baza

Buget pai sa zicem de la 50 Ron pana la 500

Trebuie sa schimbi cam tot PC-ul, deoarece noua placa de baza nu va fi compatibila cu RAMii, asta in caz ca sunt DDR si nici cu placa video care este AGP. Plus ca nu se merita sa iti iei un procesor bun daca placa video il limiteaza. Mai strange ceva bani, in jur de 2000 RON.

Nu poti sa schimbi procesorul fara sa schimbi placa de baza. De fapt, poti, dar tot ce vei gasi compatibil cu acea placa de baza este depasit si nu se va simti o diferenta semnificativa intre vechiul procesor si cel nou :)

On 5/28/2013 at 10:38 AM, krocod1lu said:

Pai pe placa scrie N13219 ASUS

PS: Dumbo eu vreau sa schimb procesoru sa mearga gta nu vreau sa schimb placa de baza

Buget pai sa zicem de la 50 Ron pana la 500

Asta incerc sa iti zic. Pe acea placa de baza nu poti pune orice procesor, iar porcesorul ACTUAL este unul din cele mai bune care pot fi puse pe placa de baza. Deci de aceea ar trebui schimbata cu una mai noua, pentru a putea functiona cu un procesor nou. O placa de baza noua => RAM DDR3, RAM-ii tai find DDR1 sau DDR2...

Edited by Yoshi
Am gresit butonul.

On 5/28/2013 at 7:12 PM, CBN Chuck said:

Asta incerc sa iti zic. Pe acea placa de baza nu poti pune orice procesor, iar porcesorul ACTUAL este unul din cele mai bune care pot fi puse pe placa de baza. Deci de aceea ar trebui schimbata cu una mai noua, pentru a putea functiona cu un procesor nou. O placa de baza noua => RAM DDR3, RAM-ii tai find DDR1 sau DDR2...

Asta cred ca este de ajuns sa-ti explice. Topic Closed.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.