ByCorLeoNe Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Nick: ByCorLeoNe Desc: dau /fish de cateva ori, imi zice ca is full, dau /throwbackall mai pot da fish de vreo 4 ori...zice ca is full dau /throwbackall, mai dau fish de vreo 2-3 ori zice ca-s full si dau /throwbackall si nu ma lasa sa mai dau /fish si daca dau /fishes n-am niciun peste da zice ca-s full.. Screen: Click to view Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rampage Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 Numarul maxim este de 6 pesti prinsi dupa iti zice ca ai prins prea multi si trebuie sa astepti. Nu ai cum sa dai de mai multe ori , crede-ma am incercat, poate cand dadeai /fish iti dadea Line Snapped sau diferite obiecte, dar nu fish. Tutorial click aici Nu stiu daca mai e la fel skill-ul la fish. Cred ca s-a rezolvat bugul. Atentie: Tutorialul este doar pentru serverul acesta. Alt server are alt tip de bug. Vad ca linkul nu merge dute in General Discussion si cauta in pagina "Tutorial /fishing" Link to comment Share on other sites More sharing options...
qazdawn Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Fishingul nu este ceva foarte important. Nu stiu daca era neaparata nevoie sa postezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.