wolf40 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 mda pot sa stiu dc am primit ban ptr 3 zile ?? ... scrie aici bad 3 day auto-click.... nam folosit in viatza mea nici un cod... mai ales pe b-zone.. si nici auto clicker.... toata chestia e ca am fost pana in piatza a fost o urgentza sa cumpar ceva.. si am lasat acountu in casa intro camera si am lasat pe sageata (up) un obiect mai greu ca sa primesc pay day la ora fixa.. si cand mam intors din piatza am gasit bat ptr auto clic... asta nu se cheama auto clic... auto clikeru e un cod... ....... sar putea scoate inainte de termen banul sa stiu si eu ... Va multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei C Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Ceea ce ai facut tu e tot un fel de auto-clicker. Nu tu ai miscat jucatorul, ci acel obiect. Nu conteaza daca ai folosit un anumit program sau ai pozitionat un obiect peste respectivul buton. Consecintele sunt aceleasi. Exista comanda [/sleep] care te ajuta sa stai AFK (away from keyboard) fara sa primesti kick. O seara placuta iti doresc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Ai gresit sectiunea. Cererile de unban pentru serverul de SAMP (1) se fac in aceasta sectiune. Nu uita ca va trebui sa citesti regulamentul de postare si sa respecti un anumit model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Man Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 2. Abuzul de anumite buguri ale jocului duce direct la ban de la 3 zile pana la permanent in functie de gravitatea bugului. * Cateva exemple de buguri pentru care puteti primi ban de la 3 zile pana 5-7 zile : Bug abuse-ul de pe motocicleta unei factiuni, C-bug ( Ban 3 zile ), auto clicker sau orice altceva ce împiedică să primiți kick dacă sunteți AFK fără /sleep.. Conform regulamentului ai fost sanctionat corect, banul expira automat dupa trei zile. Data viitoare poti folosi comanda /sleep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Ţi-au răspuns colegii. Nu ai voie să faci absolut nimic ca să eviţi kick-ul.. Topic closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.