Jump to content

Red Crucible 2 Review


Trip.
 Share

Recommended Posts

Red Crucible 2

 

In acest articol va vom prezenta jocul

Red Crucible 2, care este un joc online 3d multiplayer foarte interesant creat cu tehnologia Unity 3D.

Grafica acestui joc este mult mai buna decat a altor

jocuri 3D de pe internet avand caracterele si peisajele foarte bine definite si detaliate.

Complexitatea jocului il face unul dintre cele mai jucate jocuri cu impuscaturi de pe internet deoarece acest joc nu se limiteaza doar la impuscauri intre soldati ci poti intra in tancuri chiar si elicoptere, ai o gama larga de modele de tancuri in care poti intra si iesi cand vrei, tancurile au o forta de foc mult mai mare asa ca este recomandat sa ataci cu tancul, dar trebuie sa fii foarte rapid sa prinzi unul deoarece acestea sunt intr-un numar limitat iar camarazii tai pot accesa un tanc iar tu ramai infanterist.

Datorita graficii, Red Crucible 2 poate sa concureze si cu unele jocurile instalate avand avantajul tehnologiei Unity 3D.

mzl.tcbzrwjz.800x500-75.jpg

 

Jocurile online 3D initial au fost si inca mai sunt create cu Shockwave, un engine destul de bun pentru crearea jocurilor 3D, doar ca acest engine a fost detronat de Unity 3D, care este o tehnologie de ultima ora in crearea jocurilor, mult mai avansata fata de Shockwave.

Jocurile create cu Unity au o grafica mult mai buna fata de cele Shockwave, ajungand sa fie atat de complexe incat nu faci diferenta dintre un joc online unity 3D si multe jocuri care se instaleaza.

Prezentarea Jocului Red Crucible 2

 

Actiunea jocului are loc in tot felul de medii cum ar fi baze aeriene, in desert, pe nave maritime, in oras, in jungle, etc.

Diversitatea elementelor acestui joc il fac iubit de foarte multi jucatori de pe intreg Globul Pamantesc, putem chiar sa indraznim sa il comparam cu Counter Strike.

mzl.hzpytxjd.800x500-75.jpg

 

Red Crucible 2 initial a fost un joc simplu in prima lu versiune, caracterele si orice element din joc fiind foare brute si lipsite de calitate si detalii si cu toate acestea jocul a capatat foarte multi fani si vazand asta, creatorii jocului au lucrat foarte mult la el facand update-uri dupa update-uri ajungand la stadiul acesta.

Vom vedea cu ce update-uri ne vor mai surprinde pe viitor, din surse am aflat ca vor introduce si unitati de lupta subacvatice, cum ar fi submarine mici, medii si mari probabil si alte tipuri de masini mai mult sau mai putin S.F.

Va uram distractie placuta si spor la joc !

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.