Jump to content

[B-zone TV] The Death of Coronas Osvaldo TRAILER

Osvaldo Altobello
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: The Death of Coronas Osvaldo TRAILER

Gen: Actiune

Data: 04.06.2013

Scurta prezentare: Osvaldo.Altobello,liderul gangului 69 Pier Mobs de pe RPG 2 este intr-un final omorat !

@Tot filmul apare in maxim 2-3 saptamani.

Link:

Edited by Osvaldo Altobello

Deci ai fost tu de ex si ai cazut!Si nu e facut pe serverul movie.b-zone.ro deoarece armele acelea la spate nu se pun pe server!

Acele arme puse pe spate sunt puse de mine printr-un mod :) oricum,am filmat pe RPG 2 deoarece pe serverul de movie nu merg animurile (/animhelp ,/animlist)

Sincer? Cred ca toti cei care te-au felicitat sunt prieteni cu tine sau te cunosc, ori sunt "pupincuristi" pt. ca esti lider la 69 pier mobs si poate vor sa intre.

Mie unul nu imi place DELOC, de ce? fii atent:

1. Ideea este foarte urata, si prost gandita....adica stai,stai,stai...tu te dai jos din infernus full de arme si ridici mainile sus? Ciudat.

2. Efecte de mana a doua (cateva cut-uri excesive pe ici pe colo)

3. Ce a vrut sa insemne aia? Cand mergi cu camera peste player? Sa vazut foarte aiurea,

4. Daca asta e trailer eu ma omor...Incepe prin a arata ca acel player moare din PRIMA, poi ce film mai faci tu? Trailer inseamna sa arati cateva faze ce se intampla si apoi la sfarsit moare...

5. Coloana sonora este foarte urata, nu se potriveste deloc. Ce a mai "ridicat" sa zicem videoclipul este ca ai pus un sfx de sniper cand a murit playerul acela.

Deci nu imi place deloc, mai ai de invatat, numai face filme doar sa te afli in treaba pentru ca iti faci o imagine proasta, exerseaza editing dar nu mai pune pe bz clips.

Cius si sper sa nu te fi suparat pe mine pentru ca mi-am exprimat opinia.

Edited by SeSe

Sese ti-am cerut parerea? Inca suferi ca nu te-am pus sublider?21.gif

Da frate sunt incepator ,si care e problema ,cu totii invatam 1.gif

Daca chiar vroiai sa lasi un comentariu rau puteai sa-mi dai PM 1.gif

Salut 1.gif

http://i44.tinypic.com/2ynhxjq.png

Prietene, eu nici numai ma joc sa:mp, doar pe movie...stai linistit ca nu "sufar" eu pt. ca nu mai pus sublider, pur si simplu mai primesti si comm-uri d'astea, nu numai "felicitari" . Cand faci ceva calumea te felicit cu drag, dar pt. asta n-ai sa vezi.

Ideea e interesanta intradevar, dar eu vreau sa vad filmul ca sa ma conving de aceasta.

Poti sa ai o ideea fenomenala pe mainele cuiva care nu stie sa lucreze.

Eu iti urez succes si sper sa nu-i dezamagesti pe cei care ti-au spus ,,interesanta idee".

Interesanta ideea, poate daca filmai si din alte unghiuri si ma bucur ca ti-a placut melodia postata de mine la Muzica :)).

Tineo tot asa.

Edited by L l o y d

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.