MXHIGH Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Nume: Mihai Ce problema ai?: o problema legata de placa video O scurta descriere a situatiei: Orice joc m-as juca, 5 - 10 minute apoi se blocheaza. Intru in joc din nou se blocheaza a doua si a treia oara dupa care trebuie sa restarteaz PC. Am instalat driverele cele noi, am pus altele mai vechi si nimic. Screenshot: Nu este nevoie Alte precizari: Am placa video ATI Radeon X1550. Daca e nevoie va dau intreaga configuratie a calculatorului. Va rog ajutati-ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakab Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 (edited) Nume: Mihai Ce problema ai?: o problema legata de placa video O scurta descriere a situatiei: Orice joc m-as juca, 5 - 10 minute apoi se blocheaza. Intru in joc din nou se blocheaza a doua si a treia oara dupa care trebuie sa restarteaz PC. Am instalat driverele cele noi, am pus altele mai vechi si nimic. Screenshot: Nu este nevoie Alte precizari: Am placa video ATI Radeon X1550. Daca e nevoie va dau intreaga configuratie a calculatorului. Va rog ajutati-ma. Salut Mihai. De unde ști sigur că problema e de la placa grafică ? Spune-mi te rog ce sursă ai. Edited June 7, 2013 by Jakab Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 Salut! Ai incercat sa vezi cam ce temperatura are placa video? Probabil se supra-incalzeste si de aceea iti face asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted June 7, 2013 Author Share Posted June 7, 2013 @pH Wisler cred ca de la asta ar putea fi dar n-am idee cum sa verific temperatura, da un reply. @Jakab Scuze, dar nu stiu ce sursa am, spune-mi cum aflu si revin cu reply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siLvEr. Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 @ - Nu este neaparat de la placa video, te rog dami configuratia pe care o ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted June 7, 2013 Author Share Posted June 7, 2013 AMD Athlon 64 x2 Dual core procesor 4200+ 2.20ghz 2 GB ram ATI Radeon X1550 512 mb si cam atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 @pH Wisler cred ca de la asta ar putea fi dar n-am idee cum sa verific temperatura, da un reply. Sunt mai multe programe cu care poti afla temperatura placii video, dar cel mai practic este AIDA64, il poti descarca de aici: http://www.aida64.com/ Dupa ce l-ai instalat, te duci la Tab-ul Computer - Sensor - si verifici temperatura placii video (GPU). As zice sa verifici temperatura de mai multe ori, de exemplu inainte de a intra intr-un joc si dupa ce joci 5 minute sa vezi daca este vreo diferenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakab Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 @pH Wisler cred ca de la asta ar putea fi dar n-am idee cum sa verific temperatura, da un reply. @Jakab Scuze, dar nu stiu ce sursa am, spune-mi cum aflu si revin cu reply. Încearcă să te uiți în unitate ce scrie pe sursă. O altă modalitate ar fi să testezi placa video la un prieten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 @, In tabul sensor nu imi arata decat temperaturile : Motherboard, CPU , CPU Core 1, CPU Core 2 si Aux nici urma de GPU ... @@Jakab, Pe sursa scrie 400W Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 @, In tabul sensor nu imi arata decat temperaturile : Motherboard, CPU , CPU Core 1, CPU Core 2 si Aux nici urma de GPU ... Atunci incearca asta: http://www.gputemp.com/ Probabil ca acel program are nevoie de Serial Key ca sa iti arate si temperatura la GPU. E foarte probabil sa fie si placa video dusa, iar daca se supraincalzeste din senin tot ce poti face cu ea e sa ii dai jos coolerul si sa ii pui pasta termoconductoare noua. Daca nu te pricepi, cel mai usor ar fi sa o duci la un service care se ocupa cu asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 @, La ultimul care mi l-ai dat nu imi arata nici o valoare . Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 @, Inseamna ca e dus sensorul de pe placa video. O poti duce la un service sa ti-o verifice. P.S. SURSA nu are nimic de-aface cu placa asta video. Nu e asa puternica incat o sursa de 400W sa nu o poata duca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 @, un service poate fi mai scump de 200 de lei ? Stii cumva pentru ca daca e asa mai bine as alege o alta placa pana sau o alta sursa, nici acum nu stiu de la ce e problema... astept raspuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 @Mater, nu e neaparat sa fie dus senzorul. Placa video este veche si poate nu este compatibila cu programele astea. Mai incearca sa descarci SpeedFan si MSI Afterburner pentru a vedea temperaturile. Daca nici astea nu merg, descarca Furmark si fa un test de stressare a placi video. Daca in timpul testului se blocheaza, problema este placa video, daca nu, ar mai putea fi si Hard Diskul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 @, Am facut testul cu Furmark, nu s-a blocat dar de mai multe de 1 frame nu trecea. Astept raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Atunci descarca HD Tune si fa un Scan, dar NU bifa quick scan, lasa-l pe cel normal(va dura cam o ora si ceva). Dupa aceea fa un print screen si posteaza-l aici, te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted June 8, 2013 Author Share Posted June 8, 2013 Uite aici screenshot de la HD Tune : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakab Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 @, Inseamna ca e dus sensorul de pe placa video. O poti duce la un service sa ti-o verifice. P.S. SURSA nu are nimic de-aface cu placa asta video. Nu e asa puternica incat o sursa de 400W sa nu o poata duca. Insa nu sti daca sursa are 400 de w reali. Du-l la un service. Link to comment Share on other sites More sharing options...
W i s l e r Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 @, Nu ar trebui sa coste foarte mult sa il duci la un service. Te duci, te orientezi cam cat te costa sa-ti repare placa video, iar daca nu iti convine pretul ai putea cumpara una noua sau SH. Gasesti la 150 RON GeForce seria 8: 8600, 8800 sau chiar din seria 9 poti gasi. Poate ai ceva prieteni care au asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN GEPETTO Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 Uite aici screenshot de la HD Tune : http://imgur.com/e63f71F Fa un Error Scan, poate ai bad-uri pe HDD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darky4Fun Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 Încearcă sa instalez di nou drive-rele la grafica ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MXHIGH Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 De cateva zie mai am nici o problema, pot sa ma joc fara sa se blocheze. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted June 10, 2013 Share Posted June 10, 2013 De cateva zie mai am nici o problema, pot sa ma joc fara sa se blocheze. ... Ok, atunci Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts