Jump to content

Instalare Mod

SGA

Recommended Posts

Am primit in Game (joc) mesaje de la unii playeri, in care cereau sa le explic cum pot baga si ei Masini noi...sau alte chestii...

Ei bine, m-am hotarat sa fac acest topic si sa le explic tuturor...(O sa il postez aicea, cat si la Problems)

•In primul rand va trebuie acest program ... >Download<

•Il descarcati apasand pe butonul 'Download' si il instalati unde doriti in PC (de preferabil il instalati unde ati instalat si San Andreasu)

•Dupa ce lati instalat, apasati Dublu-Click pe 'iconita' programului...si o sa va apara aceasta IMAGINE

•Dupa toti acesti pasi va veti intreba 'De unde luati masinile sau alte chestii....(acestea se numesc Moduri)

•Am sa va recomand un site unde puteti gasi tot ce vreti pentru San Andreas.... Click AICI

•Selectati din partea 'stanga-sus' pentru ce joc vreti sa luati Mods...si dati Enter. Dupa aceea va alegeti ce vreti. Ex: Cars, Boats, Skin, etc.

•Dupa ce ati ales un Mods. dati 'Download' si il salvati in PC dvs.

•Intrati in SAMI (San Andreas Mod Installer), click pe Install Mod...selectati in locul carei masini, vapor, elicopter, etc. doriti sa fie si scrieti numele in caseta de 'sus-dreapta' celui inlocuit.

•Dati 'Install" si puteti intra in Game pentru a vedea ce ati schimbat.

Succes !!!

Mi se pare ca nu merge pe Windows Vista...k nici mie nu imi merge pe laptop(am ws. vista pe el), dar pe PC imi merge..pt ca am XP... :) App...daca ai windows Vista Ultimate Service Pack 2...sigur nu iti merge ;))

Eu am un Cielo in loc de Buffalo....Logan in loc de masina de politie....si un motor in loc de freeway...care il am la casa :D ... Si nici eu nu iau crashuri...nus. altii de ce iau :-??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.