Jump to content

[B-Zone TV]Arms dealer sezonul 2 eipsodul 1

Ionut1213
 Share

Recommended Posts

-Iti dau cateva sfaturi:

1.Fa filmele mai lungi si arata cum s-au intamplat toate(ex: Aia cu sotia trebuia sa o arati la inceput ..apoi sa il arati cum se duce sa cumpere arme..etc)

2.Ti-ai instalat un mod si vad ca ai lag.Scoate modul.

3.Nu mai misca aiurea cam hackul (mai ai putin de lucrat...)

4.Melodia !?!?WTF ?!!?CE MELODIE E AIA ..AIA E MELODIE DE CEVA DE GENUL CAND MOARE CINEVA: trebuia sa o pui la sfarsit cand se arunca ala.

In rest ! Filmul este foarte bun. Felicitari Ionutz!!

-Iti dau cateva sfaturi:

1.Fa filmele mai lungi si arata cum s-au intamplat toate(ex: Aia cu sotia trebuia sa o arati la inceput ..apoi sa il arati cum se duce sa cumpere arme..etc)

2.Ti-ai instalat un mod si vad ca ai lag.Scoate modul.

3.Nu mai misca aiurea cam hackul (mai ai putin de lucrat...)

4.Melodia !?!?WTF ?!!?CE MELODIE E AIA ..AIA E MELODIE DE CEVA DE GENUL CAND MOARE CINEVA: trebuia sa o pui la sfarsit cand se arunca ala.

In rest ! Filmul este foarte bun. Felicitari Ionutz!!

1. Filmele le fac mai lung cand o sa am actori si aia erea ideea cand te uiti la film sa te gandesti pe cine vream sa omoare parinti cui??Daca arat aia de la inceput mi se pare o prostie aia e cum si-ar fi amintit el ce naibi unde mai e suspansu ??Am mai facut eu un film pe unu il lovise masina si in partea a 2 sa aflat cine a fost si sa aflat ca a fost prietenul lui .;)

2.Iti spun pe mess dc.

3.Camhackul trebuie miscat nush cine zicea brock parca :)) Zicea mai misca camera aia ca parca ai o bucata de branza in mana si nu vrei sa o scapi.

4.Melodia nu pun melodi cu oameni care canta de acum pun doar melodi instrumentale fara o persoana care o canta deoarece daca asculti o melodie spune o poveste ;).

Sa nu iei ce scriu mai jos ca o insulta , ci ca pe un sfat :

1.Corecteaza-te de 3-4 ori la gramatica inainte de a posta vide-ul :D sincer te faci putin de ras :) .

2.Ca sa se miste Cam Hack-ul mai bine intra asa: Control Settings > Si da sensibilitatea mai mica la "camera speed " .

3. Incearca sa mai pui o tranzitie cv... sa fie mai plin video-ul.

4. Scrisul era cam mare.

Daca respecti astea o sa-ti iasa ceva de "iti sta #cenzurat#-n coada"

In rest este o idee foarte buna.

Felicitari pentru munca depusa!

Sa nu iei ce scriu mai jos ca o insulta , ci ca pe un sfat :

1.Corecteaza-te de 3-4 ori la gramatica inainte de a posta vide-ul :D sincer te faci putin de ras :) .

2.Ca sa se miste Cam Hack-ul mai bine intra asa: Control Settings > Si da sensibilitatea mai mica la "camera speed " .

3. Incearca sa mai pui o tranzitie cv... sa fie mai plin video-ul.

4. Scrisul era cam mare.

Daca respecti astea o sa-ti iasa ceva de "iti sta #cenzurat#-n coada"

In rest este o idee foarte buna.

Felicitari pentru munca depusa!

1.Promi eu ca nu o sa se mai intample se intampla deoarece ma grabesc sa il pun si de accea.

2.Am facut asta acum.

3.Nush nu prea pun deoarece se face mai greu renderul nush nu prea pun

4.Recunosc erea cam mare il las de 20 la uramtorul film.

*

Nu inteleg dece a luat sniperul din moment ce trebuia sa se omoare ca a ramas fara parinti..

Nu inteleg dece a spus ca a ramas fara parinti si in "amintire" spune iubito, iubito..

Nu inteleg dece ai zis ca v-a platii cineva ca a ramas fara parinti si tot el sare..

*

Destul de tare clipuu.. Incearca sa nu mai plictisesti omu' cu scena [fa aceeas secventa din unghiuri diferite]

Edited by MrKrowns

*

Nu inteleg dece a luat sniperul din moment ce trebuia sa se omoare ca a ramas fara parinti..

Nu inteleg dece a spus ca a ramas fara parinti si in "amintire" spune iubito, iubito..

Nu inteleg dece ai zis ca v-a platii cineva ca a ramas fara parinti si tot el sare..

*

Destul de tare clipuu.. Incearca sa nu mai plictisesti omu' cu scena [fa aceeas secventa din unghiuri diferite]

Nu a ramas fara parinti el :@

El vroia sa omoare parinti prietenei lui deoarce il inselase.

El sare deoarece sa gandit in loc sa ajung la inchisoare sa moara.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.